Hästar gör mig glad! :D

Halley halley

Ja då har en vecka gått sen förra ridningen och vinter närmar sig mer och mer usch har ingen lust med en lååång och ännu en kall vinter till! Men så är det när man bor i Sverige! :P Men idag på ridningen red vi ut och jag fick Töfir igen :D han är värkligen underbar! ska be Charlotte fota nästa dressyr lektion så ni får se hur han ser ut. Nu sitter jag ny duschad och ska ge kaninerna mat och sen ska jag gå och lägga mig så jag är pigg till en till lång och tråkig dag i skolan .. Och jag måste bara skriva en sak! om ni såg på Fångarna på fortet på kanal 4 idag så var min ridläger lärare med där hon heter Tilde Höök :D .


Hihi diggar denna bild på ett gotlandruss som jag fota i sommras! (:

Skolan idag -.-

Hejsan!
Idag började vi skolan 9.10 tror jag! sen hade vi mentorstid, So och sen lunch! vi gick hem till Maria och åt upp typ allt hennes bröd ;) sen så hade vi engelska och matten! efter det så slutade vi och då var klockan 2! sen så väntade Carro och maria med mig tills jag skulle ha utvecklingssamtal eller vi väntade på ica istället för i skolan fråga mig inte vf men det gjorde dom! sen efter utvecklingssamtalet! så gick jag hem till Carro och maria gick när jag kom! sen så följde jag med Carro till ridningen hon fick töfir! Dom red ut i skogen! och hon ramlade faktiskt inte av :P Men nu ska jag fortsätta kolla på fångarna på fortet så bye

//charlotte

Fotboll!

Som sagt idag gick jag på fotboll med min äldsta brosa! Vi såg Aik-Göteborg :) han bjöd mig faktiskt! Det blev lite koas i pubilken också dom kastade in saker på planen så det blev 15-20minuters avbrott! Och lite grejer! Kom på att om man är polis så får man gå in gratis och se på matcherna :P Jag tycker dom ska ta bort nils eller vad han heter! han är ju fett långsam och så håller han kvar bollen ett tag i stället för att skjuta på en gång som dom andra gör;) det var faktiskt ganska snygga spelare med i göteborg, fast en kille hade en tjej rumpa ;P Men men jag kom hem för en timme sen kanske! pappa hämtade mig sen så stannade vi och åt på vägen också :) Nu sitter jag och pratar med Carro!

Jag fattar inte att folk orkar lägga sig i allt! och tro på allt som andra säger! tänk efter lite innan ni bestämmer er för vem som har säger sanning och vem som ljuger

Tur är att jag har Carro iallafall, Hon står upp i alla väder, henne kan man lita på, hon säger inget till andra, hon gör en glad om det fanns människor som henne i hela världen så skulle alla vara glada! hon är 100% riktig vän! det finns ingen som henne! Jag är glad att hon valde mig av alla i världen! Om jag ens är värd henne vet jag inte! Men en sak säger jag bara hon är den underbaraste personen i världen! det kommer alltid vara vi!

Carro längst till vänster! och jag till höger i blont! Är ju brunett nu :)

Mitt nya motto: Hellre få och äkta kompisar än många och falska kompisar!

//Charlotte

Lexington..

Älskar verkligen lexington dom gör så sjukt snygga kläder, plädar m.m. Jag har själv massor med Lexington saker hihi är helt galen i det här märket!


(Gjord av mig)




Grattis HENRIK!

Hellu!

Idag är det min bonus pappas födelsedag så GRATTIS HENRIK! hoppas du får en underbar fördelsedag! :D Men nu ska jag berätta lite om min dag (: ja.. Charlotte sov här inatt och som vanligt har vi kollat på filmer och haft det super nice! Vi kollade på Win a date whit Tad Hamilton!, Just my luck, Clhas of the titans, paycheck. Alla filmer var faktisk bra men rekomenderar mest Clhas of the titans och Just my luck!. Nu har Charlotte gått hem för att fixa sig för hon ska på Aik - Göteborg idag med sin brorsa (: håller faktist på Aik :P Men nu ska jag gå ner och forsätta gratta Henrik men ni får ha en underbar dag släger in en trailer på två av filmerna (;.




"Clash of the titans"


"Win a date whit Tad Hamilton"

//Caroline

Fredag :)

Tjenare!
Idag hade vi 6lektioner plus fotografering! Tror att vi blev bra hoppas det iallafall! efter skolan så drog vi till carro och hämtade hennes cykel sen cyklad vi hem till mig och åt mellis och hämtade Svea sen så cyklade vi till Carro igen! och så va vi hos henne och så åt vi och gick ner till ica och handlade godis! sen så gick vi hem fixade efterrätt jordgubbesmousse! sen hämtade vi kläder hos mig! ska sova hos Carro! Sen så har vi pratat och lite så! NU kollar vi på tv så ska fortsätta med det så bye

//Charlotte och Caroline

Torsdag! Ännu en dag närmare till helgen!<3

Hejsan tänkte berätta om igår dagen och om idag :)

Igår så började vi 09.40 med So sen hade vi 1h och 40min rast sen hade vi musik och ytligare 50min rast sen hade vi hemkunskap och slutade 4 det var helt tomt i korridorerna kul att typ sluta sist -.- Sen så senare på kvällen sprang! sen idag började vi 09.55 och då hade vi slöjd har textilslöjd! sen hade vi lunch efter de svenska,språkval och sist men inte minst idrott vi pratade bara om betyg typ skit tråkigt -.-! men men sen så nu på kvällen joggade och powerwalkade jag,Carro och Mimmi! Men nu ska jag kolla lite på tv så bye :) vi hörs imorgon :)

//Charlotte

Tisdag 24/8

hejsan

Idag började vårt schema. Vi hade först SO i typ 1 och 5min efter de hade vi typ rast i 30min sen hade vi No! sen lunch i 50min sen hade vi svenska efter det hade vi 30min rast sen hade vi matte och sen språkval:) Efter skolan så va jag med maria i en stund :) jag va skit trött så vi gjorde inte såmkt sen så kollade jag på tv har precis ätit! och nu så ska jag kolla på bloggar  så bye :)

//Charlotte

Ridlektion!!

Tjena tjena!

Idag var det första dan på örnäs (ridskolan) och jag fick en häst som heter Töfir en super FIN och SUPER gullig lite islandshäst! Han vär väldig pigg och mycket mot tygeln men det gick super ändå han gick super fint på tygeln men det var lite svårt med traven då fick vi arbeta lite mer med det sen slutet av lektionen gick allt perfekt!. Hoppas jag får han nästa gång också! Det här blir bara ett lite inlägg men måste duscha nu så bye bye!

//Caroline

-

ja vid 7igår kväll så möte Casper,Anton och Carro mig, dom hade ju kräftskiva när vi kom dit så åt vi lite kladdkaka och så sen tänkte vi köra burken tills jag fick mensvärk... Då gick vi in och körde singstar. Sen gick vi och körde något dans spel på wii :) det va skit kul! det spelade vi säkert i 3h sen så stack vi till mig och hämtade mina saker. Jgg skulle helt plötsligt sova där ;) sen nä vi kom tillbaka satt vi bara och prata om saker sen nångång mellan 2-3 tror jag klockan va! så gick vi och la oss. sen vaknade vi vid halv 1 aa och då åt vi västerbotten paj till frukost sen så gick carro och duschade och jag satt mig vid datan sen satt vi bara och pratade om gårdagen sen fixad vi ordning oss, sen stack jag hem eftersom carro skulle på 40årskalas :) sen gick jag hem och kolade på film eftersom jag är skit trött men ska prata med lite vänner på chatten så bye

//charlotte


Kräftskiva!!

Tjenaaa!

Idag har det varit en bra dag hit tills :D Jag har varti i jakan med min lilla muffins lotten och shoppat lite nyttiga saker till mig. Det vart två tröjor, ett par strumpor och ett par strump byxor nog mer va det nog inte .. Men det blir nog lite mer shopping i veckan sen hihi. Lite senare ikväll blir det kräft skiva med grannarna PARTYY! gud va kul det kommer bli ! ;D Men jag måste fixa mig nu! men slänger in outfiten! .



Min outfit :

Ny tröja: H&M
Byxor:JC
Söglasögon:-
Kocka: Present
Örhängen: Present

Jakan!

hejsan!
Idag vaknade jag vid halv 10! Och då duschade jag och fixade mig i ordning vid 10 så skjutsade pappa mig och Carro till jakan! Så vi shoppade loss lite ;) sen så tog vi bussen hem! Carro skulle hem till sig eftersom dom ska ha kräftskiva med grannarna! Och jag hem till mig ska kanske komma till kräftskivan efter dom har ätit ikväll! men nu ska jag kolla lite på bloggar så hejdå!

//charlotte


God kväll!

Hej
Idag så pratade vi mest i skolan om hur 8 skulle va typ och vid 2slutade vi! Då stack Emma, Carro och jag först till Carro och hämtade mina saker och fixade ordning i Carros rum! Sen drog vi till mig och gjorde choklad pannkakor och drack äpple jucie shots! sen smsade vi med folk sen så drog emma hem och jag och Carro skulle äta hos mig :) efter vi hade ätit stack vi till Carro och sen så skjutsade vi runt varandra ;P Efter det så gick vi in till Carro och pratade med hennes mamma! vi bestämmde typ att jag skulle komma på deras kräftskiva efter dom hade ätit och sen så ska jag sova hos Carro :) efter det lekte jag med lollo ett tag medans Carro och hennes mamma gjorde något! sen körde jag och Carro en lek eller vad man ska kalla det sen droh jag hem och nu sitter jag här vid datan men måste dra nu HEJDÅ men lägger ut några bilder


Våra Chokladpannkakor



Våra äpplejucie drinkar


Först var det Carros tur


Sen Emmas tur


Sist men inte minst va det min tur :)

//Charlotte


God morgon :)

Hej!
Idag vaknade jag och Carro klockan 7.30 och då gick vi upp och fixade iordning oss vi ska ju till skolan -.- eftersom den har börjat nu! :( vi har precis ätit så vi ska väl gå till skolan om 10min typ så nu måste vi fixa det sista!
blev ett litet inlägg iallafall!

Hejdå //Charlotte

Kanal 5!

Tjena mitt bena!

Nu sitter jag och Charlotte klara för sängen och tittar på room raiders på MTV och det är en skiit söt kille med där hihi men vi väntar faktisk på att csi miami som är klockan 21.00 och att Human target som är klockan 22.00 ska börja (:. Vi har också gjort ett par driknar med cocos, annanas, banan och apelsin jucie i och dom är jätte goda så det rekomenderar vi STARK! Men  nu ska vi fortsätta titta på MTV.



Bye bye

//Caroline


Videoinlägg 3


Jag <3 min kamera!

Tjäääniiis päniiis!

Förlåt så mycket att jag inte har skrivit på länge men har verkligen inte haft någon stor lust så var tvungen att ta en liten pause från bloggningen en stund. Men nu är jag tillbaka med ny lust att blogga nu när skolan börjar också ): så det är bra. Men nu ska jag berätta lite om min dag. Ja... min dag började med att jag vaknade halv 12! av att min bonus pappa Henrik kom in och väkte mig hehe lite sent men det var sjukt skönt att sova lääänge! Sen så kollade jag på mobilen och då hade jag ca 7 missade samtal av Lotten haah det gick som sagt inte så bra för Charlotte att vecka mig. Hon ringde upp mig och vi bestämde en träff och att vi skulle vara hemma oss henne. Hemma hos Charlotte lagde vi lite lunch och det vart köttfärssås för Lotten och fil och flingor för mig för jag hade precis vaknat så var inte så hungrig. Sen så tog vi det bara lungt tills jesper ringde mig och ville att vi skulle träffa dom ( Jesper, Jacob och Hennes) Det gjorde vi och vi tittade mest bara på film med dom (:. Vid halv 5 tiden drog vi hem och då var det dags för middag för båda två så vi sa hejdå till varandra och gick hem. Till middag vart det kött, bulgur och nån sås! det var faktiskt gott (: efter maten drog jag och mamma till bauhaus och köpte färg sen så åkte vill till Chilli och där handlade vi en filt, koppar, sopptunna och en skål. Nu sitter jag här ny duschad och ska kolla på 6:an så Bye Bye :D.



//Caroline!

Tjenare!

Idag vaknade jag 9 och sen satt jag och väntade tills carro skulle vakna hon vaknade vid halv 12 tror jag och då fixade jag mig i ordning och möte Carro vi gick till mig och åt! sen skickade vi lite sms och så till folk! Och det slutade med att vi träffade Jesper, Jakob och hannes! Vi va hos jesper i hans nya hus! och Kollade på film! eller filmen var väldigt dåligt! så alla satt och pratade och skrek typ! förutom hannes som kollade på filmen sen vid 5 så stack jag och Carro hem hon skulle äta så! Maten var klart när jag kom hem! så behövde ändå gå hem då! Nu sitter jag och väntar tills Carro kommer hem från media markt :) Sen ska jag träffa henne! får se vad vi gör ikväll! kanske träffar några vem vet!
Men ska dra nu ses :)


P.S kanske ska till Gran Canaria i en vecka i vinter hoppas ;)

//Charlotte


Vilken header?

Tja
Efter Carro hade duschat så gick vi ner och åt! Sen så kollade vi på en film "I am legend" ! typ 20 filmen på sommarlovet! men men sen gick vi till mig och lämnade svea och hämtade pengar för vi skulle ner till ica och handla lite gott! Efter vi hade varit på ica så gick vi till Carro och va inne på datan kollade på tv och så! sen så fick jag för mig att chatta med skit många på fb och så blev det! sen vid kvart över fem gick jag hem för att äta! när jag hade ätit klart gick jag till carro igen vi fixade lite åt hennes kaniner och så kollade vi på cougar town! sen när den va slut så följde carro med mig hem :) när jag kom hem tog jag en yogurt! och satt mig vid datan kollade runt lite och nu sitter jag här och bloggar! men ska kolla lite på tv och fixa iordning mig för att krypa ner i sängen :) är skit trött! ska ju vakna 9 imorgon! försöker komma in i rätt tid ;) bättre att komma in i tiden så man inte är trött i skolan som börjar på torsdag :)

Vilken header ska vi ha?


header 1



header 2


//Charlotte

Är hos Carro :)

Hejsan hoppsan! Idag vaknade jag vid 9 då skickade jag vaken till Carro, hon svarade 4min senare så behövde inte vänta så länge tills hon vaknade! Sen när vi hade pratat en stund så gick jag in i duschen och duschade det behövdes hade ganska flottigt hår. Sen så fixade jag mig i ordning och så. Efter de så gick Jag och Svea till Carro vid 10.15 nån gång! När jag kom hit så satt vi på tvn och nu är carro i duschen. När hon är klar ska vi väl äta något sen får vi se vad vi ska göra! det är ju inte så roligt väder :/ ute så kanske blir film eller något vi får se vi får se!

Det är bra att vi får kommentarer men vi acepterar inte dom som gör reklam till sin blogg! Det räcker med att ni skriver typ fin blogg, fin design eller ställer en fråga eller något liknande så kollar vi in din blogg, vi kollar på alla bloggar som inte gör reklam, så inga reklamkommentarer och inga dumma kommentarer såklart tack

//Charlotte

23:03

Hejsan!
Ja som sagt vi bakade idag! Det blev superbra! efter vi hade bakat satt vi oss vid varsin data och åt de vi bakade och våra minnen av sommaren typ! vi tog outfitbild också som jag lägger ut nu bättre sent än aldrig! sen så gick vi en promenadmed med svea i ca 40-50min sen så gick vi till carro och fixade header sen så åt vi! Efter de så gick vi till skogen så svea fick leka av sig! Vi sprang runt i skogen hela tiden! så man blev rätt så trött vi gick en runda också! Då kom några killar efter oss och aa, Carro bara spring ja sen gick vi hem pratade lite satt in headen och a det var vår dag! men vi hörs imorgon bitti


Carolines Outfit:
Klänning: thailand

Carlottes Outfit:
Linne: H&M
Kjol: Zara

//Charlotte

New!

Nu har vi ny heder! Va tycker ni? va den andra mycket bättre?..

Nybakta muffins

Tjääniiis!

Just nu så spelas spotify på hög volym och jag och Charlotte har precis bakat kladdkaks muffins och dom vart väldigt lyckade :D Jag tror att ni skulle hoppas att ni var här nu så ni kunde få smaka dom :P . Det var ett litet kort inlägg men vi skriver ett långt sen! LOVAR ER! (:.

 

Bye bye

// Caroline & Charlotte

Hejsan!

idag vaknade jag vid 11 och då satt jag mig vid datan och så! sen vid 1 nån gång så träffade jag Lisa vi gick runt lite sen gick vi till och försökte å igång the sims 3 men den vill inte funka :( hoppas den gör det snart! det uppdaterar massor! sen så har vi pratat VÄLDIGT mycke och så har vi fotat, kollat på tv och lite så köpt pengar på mobil! ja det har jag gjort idag inte så mkt men men! ska äta hinner inte lägga in bild sorry

//charlotte

Ute med båten!

 Hellu!

Som sagt var jag ute med båten igår med min pappa och mina små brorsor! Det var suuper kul! vi bada, grilla, bada ännu mer, fota massor med fina bilder och så bästa av allt träffa brorsorna och pappa! Kom inte ihåg vart vi var med det var superfint där och det som va bra var att det inte var så mycket alger där heller och det var 22 . Så det första vi gjorde när vi kom dit var att hoppa i vattet hahah. Sen så tog vi det mest lung under kvällen och till mat fick vi grill spett med potatis, sås och min egen gjorda sallad! (: Men nu ska ni få en liten bildbomb!.


Min lillebror är kock!

Vår båt!

haha Rasmus är bra på att fota :P

GODIS!

Underbar solnedgång!

Ni får ha en bra dag s¨å hörs vi senare ! :D

//Caroline

Outfit + lite mer! :)

Ne men tjänis!
idag vaknade jag halv 10 och då hoppade jag in i duschen :) kände mig så svettig så det behövdes sen så vad 11 så åkte mamma, min syrra och jag först till chilli för att köpe en filt till mormor sen åkte vi till mormor och åt en god lunch vi fick kyckling med potatis och currysås :) sen till efterrätt åt vi glass och passionsfrukt. sen drog vi hem och sen har vi bara kollat på tv och pratat och lite så! men nu sitter jag här! tänkte lägga ut en outfit bild och sen 2 andra bilder :)

Outfit:

Tröja: H&M
Tubkjol: Gina Tricot
Skor: Skopunkten!

NU 2 ANDRA BILDER

Svea :)

Jag

//Charlotte


Trött...

Hejhej.

Min dag började plågsamt! det börja med att jag och Charlotte somnade halv 2 och sen skulle hon självklart ställa klockan på halv 10! Så som ni säkert förstår så är jag skit trött nu och snart ska min pappa hämnta mig och vi ska ut med båten! då vill man vara pigg!. Jag får gå ut och springa eller ta en kalldusch va som helst VILL BLI PIGG! Men det nog inte så mycket att göra så jag får hoppas att båresan blir kul ändå om man är skit trött. Men nu kommer pappa så ni får ha det så bra så hörs vi kanske sen! Bye bye.

//Caroline

Fredag den 13 :S

Tjenare! Carro sov över hos mig igår! sen när vi vaknade så färgade jag håret sen så åt vi frukost och så! Sen så följde jag med henne hela vägen hem. Hon ska till sin pappa idag! Sen när jag kom hem så åkte vi i väg och handlade lite mat :) efter vi hade kommit hem så åt mamma och jag lite lunch sen så tog jag outfit bild och lite egobilder och nu sitter jag här! och äter färska hallon! men nu ska jag kolla runt lite på datan så bye! ska snart gå ut med Svea också!
Outfit bild:

Diadem: Glitter
Tubbtröja: H&M
Shorts: gina tricot



Färska hallon :D

//Charlotte


Kvällen i bilder!

Tjenare nu kommer det bilder om vad vi gjorde nu på kvällen :Phar bilder på alla förutom jacob han ville inte bli fotad


Carros och min fanta


Jesper! Ville att jag skulle ta kort på han :P


Carro och Jesper


Egobild man måste ju bjuda på sig själv

//Charlotte



varm och stressig dag!

Tjääniis!

Idag är en riktigt varm dag! men man ska inte klaga för snart är det höst och då är det dags att ta fram jackan och vantar ): Usch vill inte att det ska börja bli kallt .. Men min dag har varit en varm och ganska så stressig dag! Jag har varit och shoppat nya skor, Charlotte har köpt hårfärg, lämnat filmerna, ut och cyklat med svea och ring och bokat tid hos frissan ;D ska färga håret en ton mörkare. Ja det är typ hela min dag.. Ne juste måste berätta en till ska xD igår kväll så glömmde jag att ställa klockan så på morognen vaknade jag av att Charlotte stog utanför mig och tok ringde mig på mobilen och ringde på ringklockan 1000 gr hahah älskar henne xD. Men nu ska jag sätta kameran på laddnig och ringa pappa (:.



Dagens outfit:

Tröja: H&M
Byxor: Ginatricot
Skor: Din sko
Armband: Spanien

//Caroline

Dagens sötnos är Craig Horner


Craig Horner känner ni nog igen bland annat från Legend of the seeker och blue water high!

Han föddes 24 januari 1983 i Brisabane i Australien med andra ord han är 27år gammal!
Craig Horner är faktiskt fortfarande singel! men hur länge till?! vem skulle inte vilja ha han?
Craig Horner jobbar med skådespeleri han upptäckte att han ville bli skådespelare, när han hade ett skolprojekt. skolprojektet var en midsommarnattsdröm som är en pjäs :)
Craig Horner började med skådespeleri år 2001 då han var med i fleratal tv-program.
Han har varit med i Cybergirl, Blurred, The moment after, Swimming upstream, Headland, See no evil och
Monarch cove. Och dom 3 kändaste han har varit med i/ är med i är H2O: Just add water där han spelade som Ash Dove Och Blue water high där han spelar som surfaren Garry Miller, man få ser hans magrutor väldigt mkt i den serien ;) Och nu så är han med i Legend of the seeker där han spelar som Richard Cypher som han är mest känd för! Den andra säsongen av Legend of the seeker startar den 3 september! Då får man sitta fast klistrad framför tven! Så man får se snyggingen :P



//Charlotte

Ut och springa!

Hejhej

Som ni vet så hade jag och Lotten en filmdag idag.. Vi började med filmen Pandorum och den var faktiskt bra så den måste ni se! filmen var ca 2 tim så när den var slut så var vi jätte hungriga så vi åt pizza hehe. Efter filmen padorum tittade vi på REC 2 den var sådär.. mest blod och skrik inte något jag gillar iallafall 1:an var mycket mycket bättre men om man har sätt första filmen måste man se andra (; . Men den var helt okej (; vi tog en pause i filmen och gick ut med Svea haha man kan säga att hon vart glad av att komma ut ;P vi gick i ca 15 min sen gick vi in och fortsatte kolla. Sen så var det dags för nästa film som var drag me to hell de är verkligen en film för er som gillar demon filmer typ.. och haha läskiga tanter ;P Nej men den var inte så bra. Men Charlotte tyckte den var bra! Den sista filmen ska vi se imorgon för Svea behövde en långpromenad och hela familjen skulle snart komma hem och då börjar dom med maten och då hör man inget :p Så den sparar vi tills imorgon. Nu är det ca 1 timme kvar tills jag och Charlotte ska vara duktiga och ut och springa i spåret (: Men jag lägger ut ett kvälls inlägg sen så vi hörs då!

//Caroline

Bildbomb!

Nu kommer 9 bilder! och det är drivbilder okej?


Vi:)


Båda igen!


En till spegelbild ;P


Carro (Caroline)


Carro again :)


Charlotte


Charlotte igen!


Nu blev det annorlunda glasögon och en keps kom flygande ;D


The last pitcure

//Charlotte & Caroline

Bästavän..

Hejhej!

Hmm.. jag har en lite fundering.. undra varför grönanlund heter grönalund för det är ju inte så speciellt grönt där (; eller jo lite med alla blommor och sånt med ändå, aja. Charlotte har redan berättat hela dan så tänkte berätta lite va vi har gjort på kvällen. Ja jag åt hos Charlotte det vart kyckling och sallad sen lite senare så åkte vi till jakan centrum och hyrde några filmer för vi tänkte ha en liten filmdag imorgon och sen på kvällen tänkte vi vara duktiga och ut och springa i spåret :D Vi hyrde filmerna Pandorum, Sherlock Holmes, Drag me to hell och REC 2 jag är mest sugen på Pandorum hehe. Nu sitter jag hemma här och tänkte vara lite social med familjen för jag sov hos Charlotte i går och mamma har saknat mig hehe men ni får ha det så bra! lägger ut trailer på filmen Pandorum (:.



//Caroline

GRÖNAN!

Tjänis!
Idag vaknade vi vid 9 och då gick vi  upp och duschade och fixade i ordning oss. Sen så gick vi till carro och hämtade lite saker som hon behövde till grönan som hon hade glömmt! sen efter det gick vi till mig sen så drog vi till bussen! sen var vi vid gönan ca 12 och då hämtade vi våra vip-biljetter! sen så har vi varit på grönan tills nu! det var skit många folk där vi åkte jetline 6gånger, kvasten 1gång, vilda musen 1gång, lustiga huset 1gång, flygande mattan 1gång och så åkte jag insane 2gånger och Carro 1 gång! de va det vi åkte sen åt vi en gång också! men snart så kanske jag och carro ska gå ner och köpa en sak en hemlighet kan lägga upp bild sen på vad vi köpte! men det blir senare isåfall :P jaja men vi hörs sen puss //Charlotte

Sitter vid mammas data så har inga bilder sorry :(

-


Är Jensen Ross Ackles! En riktig snygging! han har varit med i många serier t.ex smallville och våra bärsta år.
Han föddes 1 mars 1978 (32 år) och i år den 15 maj 2010 gifte Jensen Ross Ackles sig med Denneel Harris Wed i Dallas, Texas. Jensen jobbar som amerikansk skådespelare och skådespeleri började han med när han var ca 18 år. Då fick han bara spela några små gästroller tills han fick till slut en roll i den berömda serien Våra bästa år som Eric Brady. Han slutade att spela rollen som Eric Brandy år 2000 och då fick han en annan roll i miniserien blonde,livet om Marilyn Monroe. Han provspelade också som clark kent i serien smallville men han vart skådespelaren Jason Teauge istället.Den sensate serien han har varit med i är skräck/dramaserien supernatural där han är skådespelaren Dean Winchester. Sen har han mest gästspelat i olika serier.Den senaste filmen som han har varit med i kom ut den 16 januari 2010 som heter My bloody valentine 3D. Just nu håller han på med säsong 6 i serien supernatural som startar den 24 September.


 

Äntligen sol!

Tjenare
som sagt va vi åkte aldrig till grönan eftersom det regnade men nu är det såklart sol! Men vi åker dit imorgon istället! visste ni att den nya berg och dalbanan kommer heta twister eller något sånt! och va en berg och dalbana av trä! och den ska bli längsta av alla på grönan!  Men men ska försöka få Carro att följa med mig på en lång promenad med Svea senare ikväll :) behövs att röra på sig nu! när man sitter inne för det regnar ute typ hela tiden! Ja idag har jag och Carro sutit vid datorerna, kollat på tv och så har vi tagit bilder med min kamera det kommer en bildbomb någon dag här! Carro och jag måste bestämma oss vilka av alla bilder ;) så det blir många bilder! förhoppningsvis men måste dra nu vi ska snart äta puss //Charlotte

så länge får ni nöja er med en annan bild! ;)


Rubriker..

Tjäniis!

Idag vaknad jag ca 10.00 för jag ställde klockan för man måste börja vänja sig med dom gammla tiderna nu innan skolan börjar -.- USCH SKOLAN.. har inte tänkte på det försen nu. Så nu är jag jätte trött för jag kunde inte sova igår. Gick och la mig kanske vid 2. Jag och Charlotte skulle också åka till grönan idag med det spöregnar nu så vi kanske ska baka.. Ni kanske har några bra förslag när det regnar ute och när man inte har något att göra?. Men ni får ha det så bra så hör vi sen (;.



bild brist..

//Caroline moen

Jag har blivit en filmnörd!

Hejhej!

Idag har det varit en film dag IGEN! -.- jag måste börja springa.. Det blir nog i veckan som kommer (; För när skolan börjar ska vi springa 1 mil! så måste verkligen komma igång. Kanske får med Charlotte och svea på sen spring tur också (; Haha hon kommer säkert inte vilja :P. Aja min dag började med att jag gick upp runt halv 11 och klädde på mig sen gick jag upp och sa god morgon tog lite frukost och satte mig vid datorn och skrev ett inlägg. Sen när jag hade gjort det gick jag ner igen och tittade på en film som heter Star terk.. Den är var helt okej (: När filmen precis var slut ringde Charlotte och undrade om vi skulle göra något.. som vanligt är det såklart vi kan göra något! Jag gick och mötte henne sen gick vi till ica och handlade lite sen ville hon också titta på film så det vart filmen Outlander den var jätte bra och han som var med var rätt så snygg hahah.
Vi han typ att se halva filmen sen var det dags för fotboll -.- då fick vi gå upp och titta på en annan film som heter trubbel i pradiset den SÖG! Så den rekommenderar jag inte! Sen när fotbollen var slut så var det middag och det vart tacos (: jag fick sitta inne i tv rummet så att vi kunde se det sista av Outlander för sen skulle Charlotte hem och äta. Vi såg klart och sen gick vi hem till lotten hon åt rätt snabbt.. Efter hon hade ätit fick jag värsta energikicken och vi gick en lång promenad på ca 2 timmar! så nu är jag ganska trött (; Ja det var typ hela min dag.. och nu ska jag ställa klockan för imorgon blir det kanske grönan med lotten så måste vakna lite tidigare för att vi ska vara där när dom öppnar. Så ni får sova så gott och vi hörs imorgon (:

 
SE DEN! :D

//Caroline

My day!

Tjenare!
Min dag började med att jag vakna 11.30 sen så låg jag kvar i sängen och va inne på datorn till klockan va 13.00. Då gick jag upp och duschade och fixade mig! sen så åt ja mat! och efter de så träffade Carro mig. vi gick ner till ica och handlade godis sen så gick vi till carro och såg outlander och trubbel i paradiset!  sen så stack vi till mig så jag fick äta efter det så gick vi en lång promenad med svea och nu sitter jag här vid datan rekomenderar outlander med inte trubbel i paradiset den sög!



Men har ni några idér till den nya headern och bloggdesign?
kanske vilken färg? bild? någon text?
vi vill gärna ha erat tycke!


Min sötnos :)
//Charlotte


Ny bloggdesing och heder?...

Nu tycker vi att det är dags för en ny bloggdesing och en ny heder! Ni kanske kan komma med några bra förslag till oss (; Det skulle vi vara väldigt tacksamma över :D.


Mysdag!

Efter jag följde med Carro ner till ica! till kinaresturangen! skulle ändå posta en sak det var därför jag följde med. Men iallafall efter jag hade varit vid ica så hade pappa lagat mat så då åt vi lövbiff med potatis det var faktist riktigt gott sen dess har jag bara kollat på film! han se 2 1/2 film! sen började det blixtra! så då stängde jag av och fixade mig för sängen. och nu ligger jag här och kollar på datan! men nu ska jag fortsätta kolla så bye

//charlotte

Regn -.-

Hejhej alla små, stora och söta blogg läsare! :D

Va har ni gjort idag då? (; Själv har jag varit med Charlotte och tittat på massor av filmer och haft det mysigt. Nu på kvällen har jag varit på en kina resturang med några grannar och familjen. Jätte mysigt! och god mat. Sen har jag inte gjort något mer speciellt... Det har varit en riktig mysdag idag! Det behöver man faktiskt ibland! eller? Nu när det regnar här i stockholm. Men nu ska jag fixa mig för sängen och en till film :p byebye.






//Caroline

Lördag 7/8-2010 17:26

Igår efter vi hade gjort videobloggen! så var vi ute med svea, åt och kollade på sex in the city filmen! den första! Sen så idag vaknade vi 10.42 tror jag :) och då gick vi ner och kollade på barnhemmet och kung fu panda! och så åt vi och va ute med svea! Och nu så sitter Carro och jag hos mig och kollar på svampbob fyrkant! vi sitter här med varsin cola :) Men nu så ska jag vara lite social så bye!!!

Charlotte & Caroline


Videoinlägg 2

Hej, Eftersom vi har fått så många besökare, och så fina kommentarer och så! Så har vi gjort ett videoinlägg till er hoppas ni tycker om den :)

 

Låten i bakrunden heter ridin' solo

//Charlotte & Caroline

God morgon..

Tjolahopp!!

Godmorgon på er alla! har ni sovit gott? det har jag iallafall och inatt var det första natten jag frös :s nu börjar väl hösten närma sig.. Men då kan man tänka posetivt det finns massor med fina och färglada bilder man kan ta då! :D och sen kan man se fram emot nästa sommar. Min sommar nästa år kommer bli super kul för jag och Charlotte ska först till Gotland sen Helsingborg och ragga på alla snygga killar där hahah ;p därefter blir det nog mitt land uppe i Hälsingland och sen mycket mer.... Oj vi kommer verkligen ha kul!. Ni då va ska ni göra nästa sommar?. Men nu ska jag gå upp och äta frukost! Ni får ha det så bra och vi hörs sen.


Här är alla vi från ridlägre! Hahaha var tvungen att skriva "här är jag" xD
 
Här är hästen jag red på ridlägret "bubba"


Och om ni undrar vem Camilla moen är så är det min bonus mamma (;
//Caroline


GoD nAtT

Ska bara säga god natt jag vet att att de är sommarlov och att man ska vara vaken men sov inte så många timmar förra natten så är skit trött. Men skulle bara säga god natt


//Charlotte (Lotten)


God natt!

Hejhej, tänkte bara säga god natt och sov så gått! vi hörs imorgon med nya roliga inägg bombade med bilder! ;D.

TRAILER

Hejsan hoppsan tjosan!

Ja Carro har ju berättat väldig mkt om dagen! så, Tänkte lägga upp trailer på 2 filmen vi såg! ska bara leta efter bra trailer! det var dom 2 som vi hyrde

Ja när jag kom hem så! Gick jag och pappa ut på en långpromenad med hundarna! så de va ju bra att dom fick gå en stund! Sen så när vi kom tillbaka så åkte Pappa, jag och Caroline (min syrra) till görvälns återvinning! och slängde min gamla tv och sen så åkte vi till sibylla och åt! Mamma åkte till London idag med jobbet hon kommer hem på söndag :) Sen så åkte vi hem sen så satt jag mig här vid datan, så nu sitter jag här! kanske ska träffa Carro senare idag! men glöm inte att prenumera på vår blogg :)


bloglovin  bloglovinbloglovinbloglovin

Trailer



American Virgin hete filmen! Tror verkligen att killar tycker om den här filmen! tjejer vissar lite mkt! men den är skit rolig



Pontypool

//Charlotte

My shadow..

Hejhej (:

Som ni säker vet så sov jag och Charlotte hos hennes syrra inatt och det var rätt så mysigt (; vi tittade på film till typ 3 på natten ^^ så just nu är jag ganska trött för jag vaknade av att jag var skiiiiit piss nödig heheh och sen kunde inte jag somna om -.- .. Efter en stund så vaknade Charlotte också. Sen gick vi och lagade frukost det vart plättar.. lite onyttigt men det är inte varje dag man får plättar till frukost (:. Efter frukosten var alla trötta och så la vi oss i soffan och kollade på en film till.. haha man undra hur många filmer vi har sätt under några timmar? säker 7st. Efter filmen vart Caroline (Charlottes syrra) sugen på att baka och vi hade lovat henne det så vi bakade kladdkaksmuffins sitter faktiskt och äter en nu dom var jätte goda :D. Ja... vid halv 3 tiden kom Charlottes pappa och hämtade oss och så snäll som han är så sjutsade han oss till video butiken så vi kunde lämna filmerna som vi lånade igår TACK SÅ MYCKET! (: Men nu ska jag hjälpa till mamma med att laga mat för snart kommer min morbror Micke och Anna som ska äta här men ni får ha det så bra!

 
Älskar dig...


//Caroline

Mer bloggning!

Såg att vi hade fått många läsare men att vi inte har skrivit något inlägg fy skäms! kan skriva hur min daghar varit tills jag träffa Carro för vi ska nog göra ett videoinlägg ikväll som förlåt för att vi inte har hunnit skriva något! Nu kommer vi äntligen börja skriva mer eftersom ingen av oss kommer åka bort något mer eller Carro kanske ska bort bara några få dar typ 2-3! Så blir mer bloggning nu :)

Min dag började med att jag vaknade av min väcka klocka! eftersom mormor var här idag så! jag steg upp på en gång och hoppade in i duschen! sen så klädde jag på mig och så fixade jag håret medans jag fixade håret kom mormor så hann inte sminka mig. Men men det gjorde inte så mkt! Sen så efter typ 30min så åt vi en fårost och tomat paj den var skit god faktiskt! Sen så gick jag ut med hundarna och så! sen så satt jag mig vid tv tills Carro ringde och då så träffade jag henne! NU får jag inte berätta mer eftersom vi ska göra ett videoinlägg senare ikväll :p

Nu vill vi också veta vad ni tycker saknas på bloggen?  Så vi kan göra bloggen ännu bättre! vi ska verkligen göra allt så ni tycker om våran blogg!

//Charlotte Hörs och ses senare :P

Mår piss...

Hejhej!
Ja dom här dagarna hos pappa kommer vara ett minne för livet.. vi har haft kul men det finns ju hemska saker som har hänt också men dom sakerna försöker man inte tänka på! det är inte så lätt men om man har en underbar pappa, syskon och bonus mamma så brukar allt gå bra.. men idag har jag varit på grönan med hela familjen (; det var kul. Vågade inte åka insane och alla frittfall hehe men jag kommer nog åka dom med Charlotte istället! (iallafall insane) vi åkte typ till grönan vid 11 då var det inte så mycket folk men vid 2 tiden då var det propp fullt på grönan -.- så då var det ingen idé att ställa sig i kö för då hade vi aldrig kommit hem haha ne men det var hemsk mycket folk!.Vi åkte hem vid 4 tiden och då var alla helt slut och då åkte vi och köpte thai mat det var jätte gott!... Men nu ska jag fortsätta titta på filmen (':.

Ha det bra

//Caroline

3/8-2010 18:25

Hey!
Idag vaknade jag 10.00 :) Och jag stannade i sängen ett tag :) tills klockan blev halv 11 tror jag sen så  gick jag upp och gjorde mig ordning och fixade lite i mitt rum sen så satt jag mig vid vår nya tv och kollade på tv tills mamma kom hem för då! så började vi tapetsera(stavning?) mitt rum :) det blev jätte fint:) när vi hade fixat mitt rum och så. Så åkte mamma,pappa och jag till chili, media markt och mio för att kolla, vi skulle bara kolla men det blev en vattenkokare och en burk där man ska ha te i! jag ska köpa mer den till mitt rum :) det ska vara brun,beige,vit och guld i mitt rum :) sen så åkte vi till lidl och handlade mat! sen begav vi oss hemåt och nu sitter jag vid datan  har precis ätit fläsk med kantarell sås och morötter :) de va jätte roligt

 

Sitter och lyssnar på den här låten just nu!

Låten namn: Ridin' Solo
Låtens sångare: Jason Derulo

//Charlotte

Nattblogging

Tjosan!
Jag borde igentligen sova nu eftersom jag måste vaknat ganska tidigt eller vid 10 imorgon så mamma kan tapetsera(stavning?) mitt rum! hoppas jag inte vaknar senare! Tänkte bara skriva God natt till alla så
GOD NATT sov så gott! hoppas ni inte drömmer marddrömmar! 
//Charlotte


GLÖM INTE BORT OCH KOMMENTERA!

VATjaba! :)
 Idag vaknade jag 11.55 då hade jag sovit i 12h. Hur länge kan man sova igentligen?!
När jag vaknade så steg jag upp och åt lite frukost :) sen så sa pappa att vi skulle åka och kolla på tv och kanske köpa en ny och då skulle jag få den i vardagsrummet så jag följde med till media markt:) och såklart blev det en ny tv. Så nu har jag den vi hade i vardagsrummet! Och nu ska vi slänga min gamla! Efter vi hade handlat tven så började jag städade min garderob, Hade bara slängt in mina kläder så fick stryka om alla kläder -.- Medans jag gjorde det så gjorde mamma pannkakor till mig. Dom hade redan ätit lunch när jag hade vaknat så mamma gjorde pannkakor åt mig till lunch:). Jag hann typ bara ta ut kläderna från gaderoben innan hon var klar med pannkakorna så jag åt och sen så skulle jag fortsätta med kläderna! Men då kom pappa in med tv i mitt rum! så då började jag städa och lite så och när jag var klar med det så började jag stryka alla mina kläder sen så efter det så har jag bara kollat på tv och ätit middag! mitt städande tog typ 2-3timmar! men då kollade jag på tv samtidigt så jag fastande vid tv ibland typiskt mig!



Lite bilder :P
Vilken bild blev bäst?
NU vill jag verkligen att ni kommenterar och berätta!
vill abslout veta eran åsikt!

//Charlotte


Hos pappa!

Hejhej!

Ja.. nu är jag hos pappa kom hit för en stund sen. Pappa hämtade mig kl halv 12 kanske och då åkte vi till stinsen och kolla det lite där sen så fortsatte vi till kista där vi skulle kolla på jeans till mig men först åt vi mat sen gick vi runt i typ hela kista innan vi hittade 2 par jeans på jc till mig :D. A men nu sitter man här och ska snart äta pappa's pannkakor (;.


Videoinlägg 1


Först filmen vi såg:)

Första filmen vi såg hete "Shutter island" vi lägger upp trailen på den filmen :)




//Charlotte & Caroline

RSS 2.0