Hejsan

Hej vi vet inte riktigt vad vi ska göra med bloggen! om vi ska lägga av eller börja från början eller bara fortsätta eller fixa ny header och sen börja blogga igen, vad tycker ni? och om vi inte får någon kommentera kommer vi säkert lägga ner eftersom det inte är någon ide då!
Så tänker JAG iallafall vet inte hur carro tänker!
//Charlotte

Hade inget att göra!

Vad heter du? Charlotte Colliander
Hur gammal är du? 13
Vart bor du? Hemma
Hur många syskon har du? 3 halvsyskon
Hur mår du? Bra såklart så länge jag är med carro så!
Vad är din favoritfärg? khakigrön (stavning?)
Vad är din favoritmat? taco i think
Vad gör du en lördagkväll? Har kul ;)
När grät du senast? kommer inte ihåg
När skrattade du senast? Idag :)
När var du ute senast? 1timme sen!
När åt du senast? Hos Carro
När städade du senast? idag :)
Går du i skolan? jupp -.-
Har du bra betyg? Aa tror de!
Vad önskar du dig mest? allt som står på önskelistan! ;)
Vad gör du just nu? är med carro
Vill du gifta dig? Om några år!
Vill du ha barn i framtiden? Självklart
Gillar du någon? ´Ne
Är du kär? Ne, inte precis
Ljuger du ofta? Nepp :)
Har du druckit alkohol? nopp inte än! 
Har du rökt? Nej aldrig!
Har du snusat? Haha, aldrig
Har du varit så full att du måste spy? nej
Vem kysste du senast?
Vem kramade du senast? Lollo carros lilla syster
Vad står det i ditt senaste sms? raderade precis alla sms XD
Vem var det ifrån?
Har du träffat hon/han i verkligheten?
Vad är det för dag imorgon? Söndag
Vad vill du bli när du blir stor? Rik
Har du svarat helt ärligt nu? Jadå
Har du kommit till den sista frågan? ?

//Charlotte

2 dikter till dig Caroline!

The poem is for you Caroline
You are always there for me in all weather, it's you I can trust 100%. If only there were people like you on earth! so would all be happy! and no one would run into the devil! There will always be you and me! no one will ever divide us!

I'm looking for love, love may be just around the corner or across the globe. but I will find it a beautiful day! but before I can find love, it's another one that deserves it more than me and that is you Caroline

Ursäkta mig för min dåliga engelska!

//Charlotte

Sminkvideo ;)



FÖRLÅT FÖR DEN DÅLIGA KVALITEN MEN MIN WEBBKAMERA ÄR INGEN BRA!

Måndag!

Hejsan sorry att vi inte har skrivit men det är för vi inte har någon blogglust för tillfället men det kommer det lovar jag så det kommer någrainlägg ibland tills vi tar tag i det igen! men det är nog snart för jag börjar få blogglust men väntar på carro tills hon får sin blogglust!
Men idag hade vi skola som vanligt vi hade mentorstid,so,lunch,engelska, matte vi hade vikarie och No sen så köpte jag ögon vatten åt svea! ena hennes öga är helt uppsvullet! sen stack jag hem och gjorde mellis och kollade på bläckhjärta sen så vi middag och sen så gjordejag matteläxan plus pratade med mamma! men nu ska jag chatta lite med vänner eller göra ett inlägg där jag sminkar mig! vi får se hörs sen!

Juste på fredag åker jag till London och kommer hem på tisdagen så ni kommer få ett långt långt inlägg då vad jag gjorde och vad jag handlade. Och då ska Carro vara hundvakt åt svea :)

//Charlotte

Fredag :)

Hejsan hoppsan!

Idag var jag i skolan igen -.- men Matten var inställd så då var det en lektion mindre iallafall :) ja sen hade vi det gamla vanliga mentorstid,engelska,språk val,lunch, no men ändrigen var sen att vi verken hade svenska eller idrott för dom 2 lektionerna blev en so lektion vi skulle till jakan och prata med dom i valstugorna :/ Jaja men iallafall sen så drog vi hem till mig och lekte lite med svea sen drog vi ner till ica och köpte godis,cola och beanisesås(stavning?) sen åt vi och sedan stack vi hem till henne eller vi stack till hennes grannar för hennes föräldrar var inte hemma så vi letade upp dom ;) Och sen stack vi till Carro och kollade på the legend of the seeker sen så stack jag hem då pratade jag lite med mamma och kollade på tv men nu sitter jag här vid datan men ska göra något annat nu bye!

//Charlotte


plugga!

sorry jag hade fullt upp igår och idag har jag pluggat hela dan 8läxor tills imorgon! saker som ska lämnas in imorgon har ju varit sjuk! så måste lämna in alllt imorgon och har typ inte hunnit göra sakerna heller för har varit sjuk och inte kunnat gå ner till skolan och hämta sorry men måste göra en sista sak nu så bye!

//Charlotte

Skola imorgon

som sagt jag har inte gjort så mkt eftersom jag har varit sjuk! men ska till skolan imorgon har ju ändå bara 2 eller 3 lektionern imorgon så måste sova nu


GODNATT sov så gott!

//Charlotte

2010-09-07

Tjena !

Idag är en dag då man fortfarande mår dåligt men det känns som man ändå kunde gått till skolan men jag hade ju 38,5 igår så jag var tvungen att stanna hemma (; men imorgon kanske jag ska gå.. Just nu är jag hemma själv för att mamma och Henrik är iväg och ska kolla på ny soffa! hoppas dom väljer en bra nu och inte en som går sönder som den här xP. Ska nog ringa och kolla om dom är påväg hem (: Men vi hörs imorgon!


Lille bror Elias! :D

Sommaren 2010




//Charlotte

Sjuk idag igen -.-



Kolla vad jag hittade 2bilder som låg liggande för bloggen! Se vad man kan hitta!
Så nu fick ni 2bilder! inte så jätte fina men bättre än inga!

Ja idag är jag hemma igen! Men ska nog gå imorgon för de är så tråkigt att bara vara hemma! vi har ändå bara 3 eller 2lektioner imorgon så det är inte så jobbigt! Carro är också hemma idag ;) Men vi hörs senare orkar inte sitta blogga nu när jag är sjuk så bye

//Charlotte

Att vara sjuk är inte kul!

Hejhej!

Förlåt att jag inte har skrivit på länge men har inte kunnat använda min dator försen nu.. (: Så nu kan jag bloggar för fullt! :P Men som ni säkert har läst i andra inlägg så har Charlotte smittat mig så nu har jag 38,5° feber och än super förkyld! usch hatar att vara förkyld och jag sa till henne att jag kommer hämnas.. Men jag orkar inte skriva mer idag men det blir mer imorgon så hoppas att ni mår bra och är inte förklylda som jag :p.


Grymt söt hund hos min pappa ! ;D


Sjuk -.-

Hej tyvärr hann vi inte skriva igår! För först följde jag och Emma med Carro till frisan sen så stack vi till Emma och åt tacos och sov i hennes husvagn! vi kollade på lite skräckfilmer också kommer inte ihåg vad dom heter tyvärr! Ja sen vaknade vi imorse vid halv 10 och pappa hämtade oss hos Emma vid halv 11! Eftersom jag har blivit sjuk så ville jag inte smitta dom! så då drog jag och Carro hem! Jag fryser, har ont i kroppen, snuvig och har ont i huvudet! så jag räknar med att det betyder att jag är sjuk! Eller vad tycker ni?
Vi just ett sms av Carro jag har smittat henne ;P men men nu ska jag krypa ner filten och käka godis och kolla på tv och tycka synd om mig själv!

P.s jag har bildbrist

//Charlotte



Plågsamt!


Tjäniis päniis!

Nu har mamma precis noppat mina ögonbryn! shit det är verkligen plågsamt! haha men om man ska vara fin får man lida pin ! Nu sitter jag här i mitt rum och vänta på att Human target ska börja på 5:an fast det är ca 1 och en havl timme kvar -.- måste hitta på något roligt så tiden går snabbare! kanske ska plocka fram kläder tills imorgon så jag kan sova lite längre (:  det blir bra.. Men vi hör imorgon ses!


Gammal bild.. men älskar bilden får mig att tänka på sommaren och hur kul du och jag hade!



Torsdag!

idag började vi skolan med slöjd sen lunch sen svenska och sist men inte minst språkval :) vi har börjat tidigast 9.40 och slutat senast 14.00 för att det är utvecklingssamtal nu! så fick vänta på carro idag hade min i måndags! sen så handlade vi lite påíca! efter det så drog vi till carro vi åt mellis och så pratade vi med hennes mamma! sendrog jag hem skulle komma hem med mat jag hadehandlat påica! så vi åt sen så har jagbara suttit och pluggat -.- men måste dra nu ciao

//charlotte

2 km!

Hellu hellu!

Idag var jag, Charlotte & Mimmi ute och sprang det snabbaste vi kunnde på 2 km! Det var ganska så jobbig och jag kan bara säga att det behövs tränas mer! xD men ridningen har bröjat nu och jag och Charlotte springer 2 gånger i veckan nu efter sommare och vi ska forsätta med det! Så det kommer gå framåt! Har också funderat på att nu när snön kommer och det börjar bli kallt ute så tycker iallafall jag inte så mycket om att springa ute så kanske man ska köpa ett års kort på friskis och svettis men skulle helst gå på sats men är för lite och det är ganska så dyrt ):. Nästa termin så ska jag och Charlotte börja på dans också! ojoj det blir mycket träninig xP men älskar att träna så!.. Men nu så måste jag stäna av datorn så att jag är pigg tills imorgon! så ni får ha det så gött! :D.



RSS 2.0