Tisdag! (stressig)

Hejsan, igår hade jag ingen tid att skriva för först träffade jag *** och sen blev det att steka massor med köttfärs med maria till klassmiddagen som är imorgon. Och så gick jag 2 långpromenader med svea(Hund). Men idag var det skola som vanligt jag känner att det börjar bli lite stressigt med skolan och klassmiddagen jag och maria fick springa runt en timme  i skolan idag för att ta reda på det sista. Och så har jag en so uppgift om asien som ska vara inlämnad på fredag och jag vet inte hur jag ska hinna med det och så har jag två no uppsatser till nästa vecka. Jag måste göra dom för att jag ligger och väger mellan två betyg i två olika no ämnen. Men nu ska jag sätta mig med so uppgiften en stund. Sen blir det att åka och handla allt till imorgon och steka resten av köttfärsen. :) så vi hörs imorgon efter skolan och klassmiddagen! 

Skulle inte säga nej till att åka till det här stället!
//Charlotte

Flyball!

Hej, har bara en liten fråga till er som läser bloggen. Om ni tävlar i flyball med era hundar i sverige så kanske ni kan ge några tips till oss? För jag och Charlotte ska börja tävla med våra hundar inom detta ämne så vi vill jätte gärna ha lite tips! Det skulle vara jätte snällt :D <3


Bilderna börjar ta slut..

-Caroline Moen


Ridning.

Tjena!

Snart är det dags att förbereda sig för ridning så detta blir ett snabbt inlägg (;.
Idag fick vi sovmorgon till 09.55 men det var ändå jobbigt att gå upp haah och när valpen kommer så måste man gå upp runt 5 tiden.. Men den rutinen kommer man snabbt in i så det är bra XD Ne sen gick den vanliga skoldagen väldigt snabbt och tillslut sitter jag här framför datorn och väntar på att mamma ska komma nu (: 
Oj det var ett snabbt inlägg men bättre än inget !


Jag och underbara hjövri<3  (stavning)

-Caroline moen

Den nya valpen!

Tjäniis!

Just nu sitter jag med asien resan framför näsan och är på väg att somna.. För idag har det varit en låång dag fast mycket rolig! Vi har varit och hälsat på lilla Marwin idag :D och det var nära att jag tog med alla små bäbisarna hem.. hahah. Oj nu börjar klockan mycket måste fortsätta med läxan nu men slänger in några blider på dom små underverken !



-Caroline Moen

Hejsan! (TILLFÄLLIG HEADER)

Hejsan! vi båda har blivit väldigt sugna på att blogga igen, så jag har gjort en tillfällig header inte den finaste vi har sett men men. Idag var det skola som vanligt efter skolan drog carro och jag till ica och hyrde film och köpte lite saker. Sen gick vi hem till mig och gjorde middagen och efter middagen kollade vi på filmen vi hade hyrt devil. den var mer som en thriller än en skräckfilm. sen följde jag och svea med carro en bit hem. och på vägen hem så träffade jag maria och hennes hund och vi skulle gå åt samma håll så vi tog skällskap. Efter det har jag bara tagit det lugnt och nu ska jag kolla på big brother. Så vi hörs imorgon förmodligen!


//Charlotte

RSS 2.0