Film dags :)


Tjenare alla fula,söta,sexiga,finninga,smala,tjocka bloggläsare! kom allt med? om inte kommentera gärna och berätta vad jag glömde ;)
vår dag började med att vi åkte och hyrde film, efter vi hade hyrt film så grillade vi korv hemma oss mig! Sen så packade jag eftersom jag ska sova hos Carro inatt! Efter det så stack vi till carro och fixade lite med bloggen :) vi lärde oss att lägga in låtar :P Sen gick vi ut med svea och när vi kom hem så var det dags att äta. Vi åt kyckling med någon sås och en jätte god sallad :) jag var verkligen sugen på sallad! Sen var vi tvungen att gå ut med svea eftersom hon inte gjorde allt hon behövde Efter det så satt vi oss vid datan och så fotade vi lite och visp blev klockan 8 och då ringde mamma och sa att jag var
tvungen att komma hem och hälsa på min bror det var länge sen han var hos oss sist :( Så vi cyklade dit och var där i typ 20min sen stack vi tillbaka till Carro och då kollade vi på ena filmen! Nu så orkar vi inte se den andra filmen! så nu kollar vi på snabb cash istället! Tycker inte att den är så bra men men nu måste jag faktist kolla på filmen så
ciao!


Godiset till ikväll

Våran outfit (;
Charlotte´s outfit:
Tröjan : Spanien
Byxor: gina tricot (stavning?)

Caroline´s outfit:
Tröja: Spanien
Byxor: Gina tricot (stavning?)


//Caroline & Charlotte


Första gången!



I Made It - Kevin Rudolf ft. Lil' Wayne & Jay Sean & Birdman (Cash Money Heroes)




Locnville - 6 Second Poison

Det här är första gången vi lägger ut musik någon sin och vi är rätt nöjd :)

Vad tycker ni om låtarna? :)

//Charlotte & Caroline

Saknad! :D

Hejhej!

Äntligen har jag fått träffat Charlotte (: igår kom vi hem typ kl 8 var skit trött då efter lååång båtresa.. men resan tog inte så lång tid för satt och tittade på film på datan typ hela vägen. Min data är bäst! xD. Vi köpte hem mat och efter maten så träffade jag lotten och svea mcflurry.. vi gick en lång promenad och pratade om allt som vi har gjort den senaste månaden. Kl 10 gick dom hem. Då gick jag upp och fixade mig för sängen sen satte jag mig vid datorn och chattade med massa sen somnade jag på en sec känndes det som :P Men nu ska vi försöka göra ett video inlägg så ni får önska oss lycka till (;.



Hare bra! :D

//Caroline

Hatar getingar!

Hey!
Idag så har jag jobbat:) på görvälns slott som vanligt! det var skit månge getingar där det måste finnas geting bo där usch! en geting flög under min tröja och stack mig 2gånger! I hate getingar!
sen så efter jag hade jobbat så kom pappa och hämta mig! slutade väl 16.30 tror jag! Men när jag kom hem så kollade jag lite på fb och pratade med mamma och så sen så åt vi och efter de pratade jag med carro slog in carros presenter och kollade på tv! efter det så gick jag till Carro hon har äntligen kommit hem hon kom hem vid 7 halv 8
sen så gick vi ut och pratade sen så gick vi till henne och kollade på en trailer på en film! vi ska nog hyra den imorgon :P men vi får se! men nu ska jag prata med Carro på msn så hörs!
Hon ska blogg imorgon sa hon:) eller så bloggar vi tsm :P

//Charlotte


29/7-2010 22:58

Hejsan svejsan alla söta,fula,smala,tjocka,finniga,sexiga bloggläsare fick jag med allt?
Det blev visst ett långt inlägg hoppas ni orkar läsa hela!
Idag vaknade jag av att Svea kom in rusande in i mitt rum med hennes leksak! Hon ville att jag skulle leka med henne och det gjorde jag, Jag vet att hon är lite bortskämmd! Men men hårt arbete får hon ändå göra fråga bara Carro!
Men jag lekte ju med henne eftersom jag ändå visste att jag skulle upp efter en halvtimme. Varför jag behövde gå upp då, kommer jag snart till!
så jag lekte en stund med henne sen så gick jag upp och fixade mig! kollade så alla mina kamera grejer vad med också, men ändå glömmde jag stativet men det gjorde inget eftersom det regnade hela dan. Så kunde ändå inte fota så mkt eller jo i typ 10min ute sen började de regna igen kul!
Men när alla var klara och så åkte vi till min mormor för att hämta upp henne eftersom vi skulle till min faster som bor på landet :) Mormor hade köpt frukost till mig eller om man kan säga att 2muffins och en cola e frukost! ja det kan man ju undra, men gott var det
Svea följde ju självklart också men så hon fick leka av sig med sin mamma :)
Men när vi kom till min faster så fick vi något och dricka! Men ganska snart så gav vi oss av för att åka till tullgarns slott! Det var där jag skulle ha fotat! Så jag fotade några få bilder inomhus! Men det var ju inte så roligt att fota inomhus på ett cafe! och vi kunde inte direkt gå runt och fota utomhus där det är finaste för det spö regnade utomhus!
så vi fikade sen så åkte vi till min faster för att hämta upp hunden dom fick stanna hemma! men nästa stopp var inte mormor! nästa stopp var saltå kvarn det ligger nära marie! och där fick jag köpa den goda juicen dom är verkligen skit goda! man kan köpa såna på görvälnsslott! men här fanns det 1liter så fick köpa 2 smaker det blev mango, äpple och frukt kick! efter vi hade handlat lite saker där! Så gav vi oss mot mormor. sen så åkte vi hem och då somnade jag på sovan sen så vaknade jag av att pappa och mamma satt på hög musik (DÅLIG MUSIK)! men sen så halv sov jag en stund till tills carro äntligen svarade på mitt sms! :P 3h efter men men bättre sent än aldrig! sen så åt vi nachos cips med smält ost på och köttfärs det variktigt gott! men sen så resten av dan så har jag bara suttit vid datan och kollat på tv! och så har jag pratat i telefon! jag är ingen mobil nörd igentligen men när carro och jag inte har träffas på länge så blir det att man saknar varandra och då blir det en del smsande men måste försöka sova nu eftersom jag ska jobba på görvälnsslott :)

Kan lägga ut bilder imorgon! hinner inte nu måste verkligen försöka sova! så god natt 

//Charlotte


Rubrik= bläää

Tjenare!
fick tag i Carro efter ett tag! men vi kunde inte prata så länge eftersom hon skulle göra något! Efter en stund så åt vi! Men sen efter ett tag ringde hon en gång till så då pratade jag med henne och Anton dom skulle typ åka till visby och göra något! samtidigt jag pratade med dom så gick jag en liten längre promenad men Svea! sen så kom jag hem satt mig vid datan smsade Carro lite sen så borstade jag svea men hann bara halv vägs eftersom pappa skulle ut med hennes just när jag borstade henne  :@ efter som hon har ganska lång päls så tar det lång tid att få det fint! sen så kollade jag på tv och nyss duschade jag! tror allt klorin är borta nu! så mitt gröna hår är nog borta :) men ska ta en skål fil nu! min mage har töjts ut efter mallorca! men det minskar nog snart :) men nu ska jag borsta svea igen! hela henne!
så måste gå
ciao!!!
//Charlotte :)


Onsdag 28/7-2010

Jag och pappa skulle ju bara kolla på kamera saker men det slutade med att jag köpte en väska och stativ :) sen åkte vi och hem och då smsade jag Carro och kollade på tv. Efter ett tag så gick jag ut med svea och samtidigt pratade jag med Carro! dom satt i bilen :) efter de så kollade jag på tv igen, sen så behövde svea gå ut igen! så då gick jag ut med henne igen! Sen så skulle jag ha webcamera med carro när jag kom hem. Så skulle vi tydligen åka till plantage. Så då skulle jag ringa Carro när jag kom hem! Kom hem för 30min sen och Carro svarar inte när jag ringer henne :O Så vi får se om hon ringer upp mig :)



Bättre än igen bild alls :)! <333

//Charlotte


God morgon! :)

Tjenare!
Idag ska jag inte heller göra så mkt men ska iallafall följa med pappa och handla! för vi ska kolla på lite kamera saker också :) det är väl igentligen det man ska göra idag! Just nu är Carro på fårö i gotland dom ska åka runt och kolla på saker och så ska dom stanna upp vid fina fotoställen :) men måste dra nu för vi ska åka och handla ciao!  //Charlotte

Inga hemma!

som sagt idag har jag inte hellre gjort så mkt eftersom inga kompisar är hemma typ:( men på fredag kommer Carro hem äntligen! vi har inte träffat varandra på 4 hela veckor! skit va jag saknar henne! ska försöka göra så det här bli ett litet inlägg så tänkte ändå berätta vad jag har gjort idag! så idag har jag solat så klart! fast man är brun vill man ju bli brunare :) sen så har jag sutit vid datan och kollat på tv! så har jag smsat Carro! vi bestämmde att vi skulle ha en toppen dag någon dag! vi ska grilla, kolla på skräckfilm och säkert ha vattenkrig! haha fick ju en hinkvatten över mig förra gången tack Casper! och så har jag fotat! just glömmde bort att berätta att jag köpte en systemkamera! den jag skulle köpa va slut så fick köpa 450D ändå :( men det fanns ett kit så har 2objektiv nu :) men nu måste jag äta så ciao :)



I miss you :) <3333 inget kan skilja oss åt :) <333
//Charlotte

Bildbomb!

Nu är det dags att lägga ut lite bilder från mallorca! dom flest är från samma  dag! men det va för att de va dom som va dom bästa bilderna och ja de va då vi fotade mest!


Alla tjejer som åkte till mallorca minus Moa!


alla ser lite muppade ut :p



Filip :)


Jag och Tomas sista kvällen :)


Moa och Jocke :) kolla så söt Moa är :D


Moa är alltid så glad :) speciellt när filip kom eftersom hon är kär i filip, så gulligt!


Sebbe, han gjorde alltid den posen när man skulle ta kort på han!


Therese :) Moas mamma!!

Så nu har ni fått lite bilder från mallis :)

Juste skulle berätta också att carros internet inte funkar! eftersom casper gjorde något så det inte funkar :@

//Charlotte

Söndag!

har inte så jätte mkt att berätta eftersom jag inte har gjort så mkt idag har jag suttit vid datan,kollat på tv! Va oss mormor och mamma och jag var och hämtade min syrra från jobbet efter vi hade hämtat henne så åkte vi till outlet min syrra skulle handla skor och kläder :)

Lite kalender över min vecka som kommer!
Imorgon: Vi ska åka och kolla på Pradfestivalen i stan
Tisdag: Vi ska åka till veterinären med svea för hon ska ta en spruta
Onsdag: Sola och bada om det är fint väder!
Torsdag: ? kanske åka till min faster!
Fredag: jobba på görvälnsslott
Lördag: kanske träffa Carro
Söndag Träffa carro!

Bilderna från mallis kommer när jag sitter vid pappas data alla bilder ligger där :(

//Charlotte

Äntligen hemma :)

Tjenare!
kom hem fran mallorca för 1 timme sen! Jag hann tyvärr inte blogga innan jag stack :(! de va jag, Mamma, Jocke, Tessan, Moa, Thomas, Lisen, Sebbe och Filip som åkte tillsammans så klart blev jag mobboffret! dom reta mig hela veckan men de va ändå kul! den här resan kommer jag sakna! Och nu ska man bara vara hemma resten av lovet! Om inte jag och Carro får lite tur så ska jag kanske följa med dom ut en vecka med båten ! men men vi får se! men jag måste dra nu! bilder kommer väl någon dag kanske :P

//charlotte

Wee ny dator! :D

Hejhej!

Förlåt så jätte mycket för super dålig uppdatering men både jag och lotten har inte så mycket tid att blogga för att jag ska åka till Gotland på Lördag och jag måste hinna tvätta och packa och som ni säker vet så är Charlotte i Spanien ): Men det kanske blir lite mer blogging nu för jag har köpt en dator!!! :D och den ska självklart med till Gotland! Men jag kan inte lova att jag kommer skriva varje dag... så nu vet ni lite varför vi inte bloggar så mycket men under vintern kommer vi blogga 3 till 5 gånger om dagen ^^ ni vet ju att vi gillar att skriva små inlägg med massor med bilder (; Men nu ska jag över till garnnarna och planera lite om Gotlands resan.

P.s Jag saknar min lilla Charlotte ):

Bye bye

//Caroline

Soligt :)

Idag har vi badat och solat nästan hela dan! har bränt mig lite:) men jag är mest brun! älskar att det är saltvatten här man blir mer brun :)! efter vi hade badat och så gick vi hem och duschade och så. Sen så gick vi till ulla! det är pappa morbrors fru! pappas morbror dog för 8månader sen :(! efter vi hade varit där så stack vi och åt på en resturang vi hade bokat :) där åt jag den godaste brownien jag har smakat! shit va god de va! sen så gick mamma och jag hem! och pappa tog bilen hem och nu sitter jag här! tänkte lägga ut dagens outfit men det blev inte så fin bild! de va mamma som tog den ;P P.S vi har ganska mkt släkt här! men vi brukar bara hälsa på hos farfar och ulla!

Klänning: H&M
solglasögon kappahl!


Regnat idag! Bildbomb!!

Tjenare!
 idag regnade det här men det slutade regna för 3h sen typ! eftersom det var dåligt väder så åkte vi till ullared det tog 2h dit! :P så det är inte så långt ifrån helsingborg! det var skit svårt att hitta parkering! sen så lämmnade pappa av oss för att leta så kunde vi handla så länge och det tog 20min att komma in men när pappa väl kom så sa dom att det skulle ta 1h och mamma och jag orkade inte va där längre vi kollade inte på så mkt för de va så jävla mkt folk så han väntade utanför han hade verkligen tur att han inte gick in har aldrig varit med om något liknade! tänker inte åka dit igen! men tänkte lägga upp liter bilder på igår dagen och idag! men när vi kom hem från ullared så stack vi till farfar vi skulle äta hos han sen stack vi ner till glassbaren mitt favo ställe här :) så såklart blev jag skit glad! sen begav vi oss hemåt jag har kollat på allsång och se har jag skrivit namn på bilderna! har inte redigerat så många eller jo skrivit namn! ;P men nu tänkte jag äntligen lägga ut dom sen tänkte jag faktiskt gå och lägga mig! jag är inte trött men mina föräldrar är trötta och vi ska till stranden vid 10 imorgon
-.-! pappa skulle köra farfar till kyrkogården! så då skulle han köra oss till stranden så vi slapp gå :)

Men nu kommer bilderna! bjorn colliander=björn colliander! ö fanns inte så det blev ett ? när jag skulle skriva ö!
men björn Colliander är min pappa! vi fotade med hans mobil kamera!


Vi stannade vi jönköping igår på väg till helsingborg!
vilken fin utsikt :)


Lite bilder på hur det ser ut! det är vatten vart man än går här typ! vi bor nästan vid vattnet :)


Igår dagens väder!                                                              Dagen väder! ser ni någon skilland?! ;P


Mamma och jag när vi hade handlat! Nu tänkte jag lägga ut några saker jag och mamma handlade inte allt! eftersom jag tydligen glömmde överföra alla bilder! men men! nåra saker lägger jag ut! just all godis hade jag bild på men inte dom andra sakerna som inte va godis eller jo en sak va inte godis!-.-



Nu lite bilder från mitt favo ställe glassbaren


vi kom till glassbaren men vad skulle man välja?!






det blev en gondol :) åt knappt en halv ens!

P.S Carro kan ju inte blogga på grund av internet funkar typ inte :( och jag kommer kunna blogga tills på fredag sen på natten mellan fredagen och lördagen åker jag! till mallorca
//Charlotte


SPANIEN IN MY HEART!

HEJHEJ!

Förlåt så mycket att jag inte har bloggat så mycket men har tyvärr inte hunnit ): och nu är vi i Hälsingland och det är usel internetuppkoppling så det kommer inte bli så mycket bloggnig för mig. Men nu är vi påväg till sundsvall och där så är det liiite bättre uppkoppling som tur är så då får man passa på att blogga lite snabbt. I sundsvall ska vi iallafall äta på min favorit resturang Stekhuset hörnan (: och jag ska äta plankstek tror jag.. men vi får se. Men nu är vi framme så ni får ha en underbar måndag!!.

Bye bye

//Caroline 14 år ;P

Tjena

Nu sitter man på altanen med mamma och lyssnar på musik! vi ska ner till stan och käka på resturang ikväll :) sen så tänkte vi ta ett kvällsdopp! det är 34grader här och det blåser varmt det känns som utomlands! vad är det för väder i sthlm? vi bor på ett vandrahem man bor i hus! utanför vårt hus så ser man vattnet så vi har solnedgång :) men ska prata med mamma nu så bye!!

//Charlotte

snart framme

Tjena

snart är jag framme! vi har precis åkt in i skåne så! men först ska vi till väla och handla lite mat :) väla är ett stort köp centrum :) ja just nu sitter jag här har precis läst solo (tidningen) har väl inte så mkt att berätta har ju bara sutit i en bil typ hela tiden vi har stannats 4 gånger till :) mamma blir lätte åksjuk så vi får stanna ganska mkt  men då stannar vi bara i 5min!


Tänkte köpa en sån fast röd i spaninen till carro och så tänkte jag köpa en david villa i röd också till mig! :)

GRATTIS GUMMAN!!! <333

Idag blir Carro 14år! varför inte ta akt och skriv ett grattis här på bloggen! hon kommer säkert bli jätte glad!

Grattis gumman! önskade att jag va med dig nu! men tyvärr! om vi inte hade åkte till helsingborg(skåne) så hade pappa kunnat skjutsa mig till dig i hälsingland! men vi får träffas och fira dig när både är hemma i viksjö! saknar dig!


I MISS YOU!!

På väg till helsingborg!<3

hejsan svejsan!

Nu är vi på väg till helsingborg vi åkte vid 6 tiden och vi har redan stannat 2 gånger! men första gången skulle vi lämna svea hos min faster hon ska va hundvakt! och andra gången skulle vi äta frukost:) men det dåliga är att det tar 6-7 timmar att åka dit! vi ska bo på vandrahem för att min farfar är så gammal så det är lite jobbit att bo där :) Men det bästa är att jag har mobilt bredbrand så jag kunde ta med min data! pappa ville att vi skulle ta med hans men jag vägrade eftersom den är så stor! Jag har en netbook  så den är liten och pappa har en vanlig laptop! Mina föräldrar lyssnar på en ljudbok som är min! jag tycker inte den är så bra men det tycker mina föräldrar men nu ska jag väl läsa andra bloggar så bye!!! <3333 det blev ett lite konstigt inlägg för jag kan inte koncentrera mig när jag dom lyssnar på ljudboken men bye


Så här ser min data ut! Den heter vaio VPCW21S1E den är skit bra!


Problem

Men tjenare!

Pratade med Carro för en stund sen och hon visste inte om hon hann blogga ikväll! och en ännu värre grej hon vet inte om dom ska ta med datan! om dom inte ska de! så är det ingen som kan blogga medans jag är på mallorca! och hon kommer hem någon gång den veckan! vad händer då? kommer ni sluta läsa bloggen då? det hoppas jag verkligen inte! då får vi väl ta några dagars paus men det får vi se sen om dom tar med datan hoppas!det är väl inte så roligt att bara läsa mina inlägg!! Idag har jag typ gjort samma som igår jag jobbade fast idag fick jag skjuts fram och tillbaka :) sen när jag kom hem pratade jag med mina föräldrar och läste klart min bok :) den var inte så spännade som den verkade! läste sorgfjärilen! men tänkte lägga upp en sak jag gjorde på paint!  medans jag kollade på fotbollen eftersom det är gjort på paint så är den inte så fin plus att j
jag är dålig på paint så ni får stå ut att det ser lite dålig ut!



Och tänkte bara säga en sak också GRATTIS TYSKLAND TILL BROMSET(stavning?)


Vilket lag vill ni ska vinna? holland eller spanien? jag har ingen anínng vem jag ska heja på men tror jag håller på spaniens motståndare som jag har gjort typ alla deras matcher sen dom slog ut portugal! hejade på portugal!

Men hörs tänkte sova nu alla andra i familjen gör de! Vi är morgonpigga i våran familj :) eller inte svea hon lägger sig tidigt óch sover sent! HAHAHA!

//Charlotte

Sorry!

Tjenare!
Jag vet att jag skriver lite sent på kvällarna men men bättre sent en aldrig eller?
ja idag har jag jobbat och så vid 4 kom mamma med svea dit och väntade på mig tills jag var klar och jag fick gå på en gång typ! iallafall! när jag kom hem så pratade jag med mamma och så! sen när pappa kom hem så åt vi kräftor såklart! pappa har semester nu :P sen har vi bara sutit och pratat heka tiden! jag märkte också att jag hade fått ****! SUCK! men nu ska jag kolla på tv så bye och god natt!



I MISS YOU! AND REMEMBER I LOVE YOU!

//Charlotte¨
P.S carro kommer hem imorgon men jag kommer typ inte hinna träffa henne! men jag tror nog hon bloggar hon har nog många saker att berätta!


Fredag 9/7-10

Tjena jag hinner blogga lite innan jag drar till jobbet! ja idag börjar jag 13.00 men det finns ingen buss som passar så kommer va där 12.23 enligt internet! det är dåligt att inte alla 552x går förbi görvälns slott! det går 2 på morgonen typ! ooch 2 på kvällen tror jag! det är skit dålig men men! mamma hämtar mig efteråt iallafall! och imorgon börjar jag 12 och slutar 17 eller det brukar bli halv 5 eftersom det sista inte är något svårt att göra själv! och då kommer jag få skjuts fram och tillbaka! men idag vaknade jag vid halv 10! jag fick för mig nämligen att jag började 12 idag och 13 imorgon men det är ju fel! men det var inte jag som kom på det imorse utan mamma! men tur var så hade jag i allafall kommit ihåg igår kväll att jag började 13 så hade kollat på rätt buss! sen så steg jag upp och duschade och klädde på mig! och sen satt mig vid datan men måste dra nu måste hinna äta så bye!


50 inlägget!

tjena!
idag har jag varit med Emma nästan hela dan! vi vaknde vid 8 för tältet blev skit varmt då så jag steg upp och pratade med mamma! sen så kollade vi på tv, åt och fixade oss och vid halv 12 åkte jag,mamma,Emma och Svea och badade sen var vi där i 2 timmar sen när vi kom hem åt vi och sen efter det så kollade vi på tv, satt vi datan och spelade spel! och vid 6 skjutsade pappa hem Emma! för hennes låtsats mamma kom aldrig och hämta henne! på vägen tillbaka stannade vi vid mcdonalds och köpte mat! sen åkte vi hem och sen så har jag bara umgås med mina föräldrar!

P.S Jag har inte direkt så stort blogglust nu när de är fint väder men ett inlägg om dan blir det tills jag ska till mallorca! då får carro ta hand om bloggen :)

och ni som undrar hur svea mår! hon mår myckte bättre hon hade sin vanliga damp ryck idag :) första gången efter hon blev sjuk :)


Bye bye


Fotboll dags!

TJENARE!
Idag vaknade jag 9.40! och då steg jag upp och pratade med mamma sen så gjorde jag mig i ordning och gav Svea sin medicin! efter jag hade fixat mig och så, så åkte jag och mamma till ica och olles för att hämta ut mina kläder och handla lite! sen stack vi hem igen och när jag kom hem så provade jag kläderna och satt mig vid datan och gick ut med Svea och så tog jag bort hennes plåster! sen så ringde Emma S mig och frågade om vi skulle va! så hon kom hit! och medans jag väntade på att hon skulle komma hit så åt jag lite! och när hon kom hit så solade vi lite! och så har vi gjort annat men ikväll ska vi tälta på min tomt! men nu ska vi vänta tills fotbollen kommer så bye!
P.S Torres ska inte spela idag :(

Veterinären!

tjena!

Carro lovade ju att skriva ett inlägg men det gjorde hon aldrig! och nu är hon på ridläger så hon kan inte skriva! och jag kommer ha lite svårt vissa dar för jag ska jobba vissa dar som idag och då kommer inläggen sent fast idag blev det lite för sent men bättre sent än aldrig! ja min dag började med att jag steg upp och såg att svea fortfarande mådde dåligt hon spydde 5 gånger igår och 3gånger i natt! men vid halv elva cyklade jag till görväln slott för att jobba! det gick bra de va kul också men det va inte så många där idag :( var väl för dåligt väder! men vid halv 5 var jag väl hemma och då hade mamma redan åkt till veterinären med svea! så jag satt hemma själv tills pappa kom och så åkte han och också till djursjukhuset så mamma skulle få åka hem! så hon kom hem vid halv åtta och pappa och svea vid 9 någon gång! sen så pratade vi om sveas medicin hon fick och speciell mat hon skulle äta! hon hade bara ätit något dåligt typ de var därför hon kräktes! men vi hörs imorgon, imorgon ska jag inte jobba så!vi hörs tidigare imorgon

//Charlotte


Måndag!

hejsan svejsan eller som carro säger tjääänniiisss!

Jag ska nog skriva lite vad som händ efter vi hade kollat på the mist! efter vi hade kollat på the mist så stack vi till Carro och åt kebabpizza och sen kom vi inte på något att göra men då kom Carros grannar och ville köra vattenkrig igen och de gjorde vi! det gick inte så bra för mig det slutade med att jag fick en hinkvatten över hela mig! tack för den! sen så hoppade vi studsmatta och sen så kollade vi alla 4 på rec det var slutet som var läskigast! sen så kollade vi också på en trejde del på en film och sen så ringde carros mamma så då gick vi hem! och sov eftersom klockan var ganska mkt då men men! sen idag vid 12 så gick jag hem! men nu ska jag träffa carro igen så Bye! Carro lovade att skriva ett inlägg senare idag puss puss!

//Charlotte


45 inlägget!

Hejsan svejsan!

Idag har jag varit med Carro eller först åkte jag runt och handlade med pappa! Och sen fick jag skjuts till Carro och då så hade dom köpte vattenballonger så då gick vi till Carros granar och frågade om dom ville vara med på vattenkrig och de ville dom så vi hade vattenkrig till alla vattenballonger tog slut :P sen så gick vi till mig så jag fick byta om och sen efter det fick vi pappa att åka till blå huset och hyra film såp vi hyrde 2 filmer the mist som vi kollar på nu och rec som vi ska kolla på sen! men måste forsätta kolla nu så hejdå

//charlotte


Jobbat

Tjenare!

Idag har jag jobbat, jobbat och jobbat ja och så har jag ju också kollat på fotbollen! FUCK Spanine vann! nästa gång åker dom ut förhoppningsvis! ja jag har inte så mkt att säga förutom att imorgon är sista dan jag träffar carro! förs i augusti någon gång typ! sorligt men sant :( först ska hon på ridläger sen är det jag som först ska åka till helsingborg och sen till mallorca och sen hon som ska till gotland! och sen trääfas vi :)

Ridläger!

Hejhej!

Förlåt för jätte dålig uppdatering! men vi har haft mycket att göra men nu ska vi försöka iallafall blogga en till två gr om dagen. För mig blir det inge bloggning på en hel vecka! för jag ska bort på ridläger! ;D så jag åker på tisdag och kommer hem på söndan så direkt när jag kommer hem så looovar jag att jag ska lägga in ett litet inlägg (; men nu måste jag gå för vi ska till hööks och shoppa så vi hörs lite senare ikväll !


//Caroline

SORRY!

Tjena!
Sorry för den dåliga uppdateringen men idag vaknade Carro och jag vid 7.30 för lollo väckte oss då vi var barnvakt åt henne idag! efter hon hade väckte oss så gick vi upp och åt frukost! men sen blev vi trött igen så vi gick och la oss i sängen och kollade på tv i 40min kanske, men sen så gjorde vi i ordning oss och gick till mig en stund och lollo fick låna lite barnfilmer av oss också! som jag aldrig kollar på längre! sen gick vi tillbaka till carro och först så kollade vi på film och sen så gjorde vi pannkakor och åt den! och efter maten förstod jag att svea behövde gå ut så vi gick en lång promenad med henne kul kul! när vi kom tillbaka igen så såg vi en till film och sen gick vi ut på deras tomt och satt där ett tag och sen så lekte vi någon rit lek! efter de så kom deras mamma hem! och då pratade vi med henne ett tag och sen gick vi ner till ica och köpte glass :) sen så skulle carros föräldrar och lollo gå till grannarna så vi kollade på en film som hete "flodd" sen begav jag mig hem och när ja kom hem åt jag och och sen duschade och nu sitter jag här vid datan! hörs imorgon! de kommer ett ganska sent inlägg av mig imorgon för ska jobba på görväln slott!

FEL I BLOGGEN

Vi hållde på att fixa bloggen sen hände det något konstigt att ett gammalt inlägg blev ett nytt men det stämmer inte frågestund är den nyaste efter den här!

Kommentera gärna på frågestunden!

//Charlotte

Trötta..

Hejhej

Idag har det varit en fartfylld dag och alla är jätte trötta men då vet vi allt vi kommer somna snabbt (;.
Men men nu ska jag berätta lite om våran fartfyllda dag men ni vet redan lite om den så jag börjar från södertälje. I Södertälje köpte jag en väääldiigt nödvändig sak fotsalva på apoteket som jag änvänder nu och vi får hoppas att den funkar för om den inte gör det så gör det inget för den var inte så dyr som tur va ;P sen gick vi runt och satte oss på ett litet fik ut i solen. Det var jätte mysigt och vi alla tog oss en varsin hallonpaj (:.
Efter vi hade fikat klart åkte vi vidare till havet och kände på det det var lite kallt men jag skulle iallfall kunna bada i det. När vi hade kommit hem så gick vi ut med hundarna (haha vi får aldrig ta det lugnt xD) vi gick inte så långt men drygt en halvtimme men det räckte. Efter det så åt vi kyckling med ris och currysås mums! Sen så efter ett tag så stack vi och duschade! det var skönt ... efter en lång och varm dag är det skönt med en dusch ;P sen gjorde vi inget speciellt utan nu sitter vi här och tar det bara lungt men vi tror att vi ska sova nu så att vi är pigga och glada tills imorgon (:.





Godnatt och sov så gott!

//Caroline

-


RSS 2.0