Borta bra men hemma bäst!

Tjena!

Såg att ingen av hos hade uppdaterat förs imorse de är ju skit dåligt att oss så får väl skriva lite nu!
Pappa kom och hämtade oss vid 3 och när han kom fikade vi och sen åkte vi hem vi var väl hemma vid fyra halv fem kanske! jag pratade med mamma en stund och så sen gick jag till Carro e stund kanske en 1 eller 2h sen stack jag hem och åt! Och sen så läste jag en av mina nya böcker har läste ut hela boken idag hahaha! men jag har hunnit med att duscha också det är ju bra tyvärr blir det ingen bild orkar inte lägga upp. är skit trött kommer somna närsom helst! //Charlotte

Hejdå landet!

Hejsan!

Ja idag åker vi hem det känns lite sorgligt men ändå skönt för hos Marie så finns det inget rinnande vatten och det är lite jobbigt så när vi ska duscha så måste vi åka till en skolan och när vi ska på toa så får vi gå på mulltoa eller kissa ute. Men vi har haft en underbar tid här och det kommer bli ett minne för livet!
Det roligaste som har hänt är nog när svea jaga tuppen och när jag och Charlotte dampade runt i hela huset på varandra och det slutade med att vi låg på marken och bara garva! haha det var nog dom roligaste upplevelsena vi har haft här men det finns mycket mer ;p och dom lite dåliga sakerna här är nog vattnet, insekterna, TUPPEN!,ormarna och sägen jag och Charlotte delar på för den är så liten! hahah ja men dom dåliga sakerna var nog inte så farliga ändå om man tänker på allt roligt vi har haft här men nästa sommarlov så kommer vi nog hit igen :). Men nu ska vi börja packa så bye bye!



//Caroline


Spanien - portugal = Carro och Casper - Charlotte

Tja
Nu sitter Carro och jag och kollar på fotboll så kan inte skriva så mkt men lite! problemet mellan oss är bara att Carro och Casper hejar på Spanien och jag portugal! hahaha men men! ja idag har vi bara tagit det lugnt för vi var väldigt trötta idag :) Men imorgon så åker vi hem! så om någon vill träffa oss medans vi är hemma så är de bara att smsa fast då får ni stå ut med oss båda! MEN DET SUGER ATT SPANINEN LEDER! vi hörs sen bye bye

 VS



Solig sommardag!

Hejhej

Idag är en dag som vi bara tar det lungt alla är fortfarande trötta efter igår så det blir bara en lugn och skön dag (:. Just nu så steker Marie plättar och Charlotte ligger och vilar med alla hundar det ser mysigt ut. Jag själv sitter med datorn i en gungstol och bara tar det lungt! det är sååå mysigt här ute på landet man kan liksom bara göra som man vill ingen bryr sig. Nu är maten klar så vi ska äta nu men det blir mer blogg senare!
 



//Caroline


Dumma Carro!//charlotte

Tjena hallå!

Idag vaknade Carro och jag vid 9 nån gång tror jag! jag kunde inte kolla på klockan för carro och jag kom överens om att jag inte får röra min mobil förs 2 för jag smsade så mkt igår kväll :P när vi hade vaknat så pratade vi lite och sen gick vi ner och pratade med Mariestund! Och efter en stund kände vi att vi var hungriga så vi tog något att äta! efter det tog vi finnmedel shit va mkt finnar jag har fått! för jag tog ingen finnmedel i går! samma för Carro men hon fick inte lika många som mig tur va för henne! Jaja nu sitter vi i allfall i sängen och pratar! vi  vet inte vad vi ska göra för Carro vill bada och de vill inte jag! Och jag vill sola och de vill inte carro så vi får hitta på något som båda vill göra! men vi hörs sen!

 
Carro och jag nyvakna igår!


//CHARLOTTE


Försent inlägg från igår..

Hejhej

Idag har det varit en fartfylld dag och alla är jätte trötta men då vet vi allt vi kommer somna snabbt (;.
Men men nu ska jag berätta lite om våran fartfyllda dag men ni vet redan lite om den så jag börjar från södertälje. I Södertälje köpte jag en väääldiigt nödvändig sak fotsalva på apoteket som jag änvänder nu och vi får hoppas att den funkar för om den inte gör det så gör det inget för den var inte så dyr som tur va ;P sen gick vi runt och satte oss på ett litet fik ut i solen. Det var jätte mysigt och vi alla tog oss en varsin hallonpaj (:.
Efter vi hade fikat klart åkte vi vidare till havet och kände på det det var lite kallt men jag skulle iallfall kunna bada i det. När vi hade kommit hem så gick vi ut med hundarna (haha vi får aldrig ta det lugnt xD) vi gick inte så långt men drygt en halvtimme men det räckte. Efter det så åt vi kyckling med ris och currysås mums! Sen så efter ett tag så stack vi och duschade! det var skönt ... efter en lång och varm dag är det skönt med en dusch ;P sen gjorde vi inget speciellt utan nu sitter vi här och tar det bara lungt men vi tror att vi ska sova nu så att vi är pigga och glada tills imorgon (:.


Första dagen



Godnatt och sov så gott!

//Caroline


Hot day

Hejsan svejsan!

Idag vaknade jag och Carro väl vid 8 någon gång av hundarna! men man ska inte gnälla så vi gick upp och åt frukost :) Sen vi 10 så åkte jag och Carro och badade vattnet var jätte varmt plus vi var själva så vi tog lite bilder :) Medans jag kommer ihåg det måste jag berätta att när vi skulle ta foto så såg jag en orm och så sprang jag därifrån med svea men Carro sa att de bara va en snok men jag vågade inte gå dit tills Carro hade övertalat mig!! ;P sen när vi hade tagit bilder så började vi gå hemåt och när vi kom hem så käkade vi lite lunch och nu sitter vi (jag) vid datan men nu ska vi dra till södertälje och shopa lite ;P bye bye.

 


//Charlotte


VI ÄLSKAR LANDET!

Tjena!

Efter vi hade varit ute med hundarna och köpt glass åkte vi till starnden. Vi fick skjuts av Marie men vi fick gå hem sen men det gjorde inget för det var en fin skogs stig nästan hela vägen och då kunde hundarna gå lösa. Promenaden vi gick var ca 1 timme det är inte så jobbigt att gå för när man har skällskap med ett par hundar och en kompis då går det bra! En sak jag måste skriva men inte är så viktig men medans jag kommer  ihåg så måste jag skriva det! på vägen hem såg vi en ÄLG! ;O haha det är faktist första gången jag ser en älg i vildmarken (asså inte på skansen) vi tänkte ta kort men vi vågade inte gå så nära och älgen stog bakom ett par stenar. Men när vi hade kommit hem hade Marie fixat mat för på något sätt visste hon att jag och Charlotte var hungriga ^^ så vi åt och efter maten gick vi upp och kollade på "Farsan" det var inge bra så vi kollade på drygt halva sen gick vi ner och åt vår efterrätt MELOOON! :) Det var jätte gott! Men nu ska vi kolla klart på ett program som går på 6:an men vi bloggar mer imorgon när vi vaknar! puss och godnatt.

//Caroline


Hos Marie!

Hejhej!

Nu är vi framme! vi har tyvärr inte kunnat blogga för att vi var tvungen att åka tidigt imorse för det tar en stund att åka! Men men nu bloggar vi bättre sent en aldrig! eller hur? :P Vi kommer väl stanna här tills på onsdag! det kommer bli skit kul och många bilder! det är ute på landet! så det finns inte så mkt att göra tänker man. Men när vi är 2st så finns det mkt att göra! Måste bara berätta om lammen som går utanför som är skit söta ni får se bilder på dom någondag. Men nu har vi inte så storlust att sitta vid datan eftersom det är fint väder! vi tänkte gå ut med hundarna och köpa glass nu! men vi hörs sen puss och kram från Charlotte och Caroline


26/6-2010!

Tjena tjäänniisss!

Jag möte Carro vid 2 någon gång, hon hade ganska mkt packning! Hon ska sova här :P
Idag har vi ätit, borstat svea, tagit tass salv på hennes tassar, gjort rent hennes öron, städat Carros rum, packat, gått ut med svea, sutit vid datan, beställt kläder och så har jag duschat! Men nu sitter vi Och kollar på "The house of wax" på 6:an! Men ska nog forsätta att kolla så bye!



Dålig bild jag vet men jag har lite bildbrist så bättre än ingen

Det kommer bli mkt bilder!

Tjena!

Nu ska jag lugna Carro lite jag kollade på vädret och det skulle vara bra alla dagar förutom onsdag men då ska vi åka hem och vi behöver inte åka tåg och de hem för pappa hämtar oss!

Ja som sakt idag ska carro sova hos mig eftersom vi ska ta bussen 10.07 imorgon biti men nu måste jag äta bloggar mer sen!

//Charlotte


Imorgon drar vi!

Tjäääniiis!

Imorgon drar jag och charlotte till hennes faster! vi får hoppas att det blir fint väder för om man kollar ut nu så ser det inte så lovande ut ): och det är heller inte så kul om det spöregnar när vi ska åka komminalt (stavning)
dit för hon bor ganska lånt bort så vi får hålla tummarna på att det blir finare väder!. Aja nu tycker ja att jag ska tänka på hur roligt vi kommer ha det där ändå om det regnar för man är inte gjord av socker iallafall inte jag..
Men en sak som kommer bli dåligt är att vi inte kommer kunna fota så mycket ! ÅH VA JAG HATAR REGN!
Men nu ska jag ringa Charlotte och dampa av mig ;P Hahah.



Bye Bye // Caroline

Tjena!

Ja min midsommar har inte varit lika bra som Carros jag har inte direkt haft det roligt! eller jo ibland vi har iallafall ätit gott och så har jag och mamma spelat kubb men vi fick förs oss att måla kungen till en drottning så nu har den en guldkrona och ett ansikte! Tänkte lägga upp lite bilder från idag lånade min syrras kamera! hopppas ni kommer tycka om dom!


Efterrätten Chokladmousse med vispgrädde och jorgubbar och en liten kitkat


Drottningen(kungen) till Kubbet som mamma och jag målade:P



Våra fina blommor :P


Lilla svea Mcflurry, kolla vilken fin päls hon har fått efter hon badade :)

//Charlotte


Fotboll!

Hejhej!

Gud vilken midsommar! varmt och skönt och många glada människor (: det här är livet!
Ja.. min midsommar har börjat jätte bra vi började med att vi åkte till kullen med några grannar och hade lite picknik sen åkte vi hem. Jag duschade och sen gick vi in till våra grannar brevid oss och åt och pratade. Efter ett tag fick alla ett ryck och vi gick till fotbolls plan och spelande i säker 1timme! Det var varmt men super kul! mitt lag vann första matchen ;P och nu ska vi äta grillat för den första maträtten var bara sil och jag åt inget så nu är jag superhungrig så ha en fortsätt bra midsommar för det ska jag ha!.



Hejdå!

//Caroline


P.s
Förlåt för ingen bild men i nästa inlägg lovar jag att det blir det (: !

GLAD MIDSOMMAR!

Tjena!

Jag och mamma har precis gjort en midsommarkrans till mig så tänkte lägga ut en bild på det och min outfit idag! :)



Midsommarkransen Jag vet en egobild ;P men men! Det är min syrras kamera!



Outfit:
Blus: H&M
Shorts: Cubus

P.S Ingrid Colliander är min mamma :D<3

Jag saknar dig redan Carro Men vi ses imorgon :)

GMIDSOMMAR PÅ ER ALLA!


Böcker!

Tjena!

Jag har beställt böcker! jag vet det är inte så många som gillar att läsa, men det gör jag på sommrarna jag har beställt:


Saknad: Jennie 3år


Vad hände med Jennie?


Måste Jennie välja?


Sorgfjäril


Tillsammans tredje boken

//Charlotte

Ny duschad och klar!

Hej alla där ute eller inne ;P nu är jag klar för sängen så jag ska snart lägga mig och titta på en film (: men innan det ska jag blogga en sista gång för idag.
Idag har det varit en jätte varm men ändå har jag hunnit med mycket för jag har badat för första gången och städat till kaninerna, borstat dom och såklart hunnit med att vara med bästa vän. Imorgon blir det nog en varm familje dag för det är midsommar och då blir det mycket med familjen iallafall för mig (:. Men men hoppas ni får en grymt bra midsommar och dansa mycket nu! hahaha.. Det ska iallafall jag göra xD.
Men Godnatt med er det blir nog mer blogg för mig lite senare imorgon för jag ska bort men Charlotte kanske lägger upp något inlägg på morgonen för det är hon rätt bra på.

//Caroline

Mitt sommarlov

Jag tänkte berätta om vad som händer under mitt sommarlov från imorgon tills sista Juli! :) om ni har frågor så KOMMENTERA GÄRNA OCH ANNARS OCKSÅ! :)

25/6 Bada om de är fint väder och fira midsommar med min familj!
26/6 Vara med Carro hon kanske ska sova hos mig om hon får för mamma :)
27/6 Jag,Carro och Svea åker till min faster
28/6 Vi är hos min faster
29/6 Vi är fortfarande hos min faster
30/6 Pappa hämtar oss sent på kvällen hos min faster
1/7 KANSKE ska sova hos Carro om de går för hennes Mamma
2/7 Carro och jag ska passa Lollo Carros syrra
3/7 Ska jobba på görväln
4/7 Jag och Carro åker förmodligen till Grönan
5/7 förmodligen träffa carro en tag! efter som hon ska på ridläger
6-9 Juli vet jag inte
10/7 fira Carro med hennes släkt
11/7 Packa inför skåne
12/7 Åker tills helsingborg med mamma och pappa! Min storasyster ska passa huset medans vi är borta + Katterna
13/7 vi är i helsingborg
14/7 vi är helsingborg
15/7 vi åker hem men vi åker förbi ullared innan vi ååker hem
16/7 Packar upp och packar igen och softar
17/7 Mamma och jag åker till malorca(stavning) med hennes arbetskamrater och deras familj planet går 05.55 på morgonen-.-
17-24 juli vi är på malorca
26-30 juli jobbar jag förmodligen :)

//Charlotte har ganska fult upp men men! :)


Först doppet, bättre sent en aldrig!

Tjena eller som carro säger tjäänniiiss!

Ja, Carro berättade de mesta vi gjorde fram tills 3 MEN hon glömde att berätta att svea följde med och badade! Hon simmade som en liten mört! Hon var jätteduktig på att simma! Efter vi lämnade av carro så åkte jag och mamma hem. vi satt oss på altanern och pratade massa vi pratade mest om min tidning som jag fick idag :) kul kul! efter ett tag kom pappa hem efter han hade varit och handlat och då började han med maten efter jag hade ätit så stack jag och mötte Carro vi skulle  ner och handla på ica tills vi ska till min faster!(vi ta med datan så vi kan blogga + att Carro ta med sin kamera så de blir massor med foton) Sen så stack vi hem till carro och nu sitter jag här vid hennes data! Vi ska snart gå ner och äta grillat så Bye bye




Svea för en vecka sen!

P.S CARRO MAMMA ÄR BÄST!!!

//Charlotte


Va ska ni göra på midsommar?

Ja va ska ni göra på midsommar? ska ni kanske bort, eller bara vara hemma?


Första doppet och sista dagen (:

Tjäänis!

Rubriken säger rätt mycket för idag var det den sista dagen i sommarskolan! rätt skönt för nu börjar jag mitt RIKTIGA SOMMARLOOOV! :D. Aja nu ska ni få vet lite om min dag.
Efter skolan mötte Charlotte som vanligt upp mig och sen gick vi hem till mig direkt och jag bytte om och hämtade min kamera. Sen hämtade Charlottes mamma oss och vi drog till Bruket och jag badade för första gången i ÅR! 
hahaha jag vet att vi är sega men men nu har vi iallafall badat ;P. Ja det här är bara hälften av min dag kan blogga lite ikväll också (: .

          
 
  Love you

Herrå! //Caroline

Haft en otursdag men va med bästa personen!

Tjena!

Nawww Caroline Marie Moen! Tycker samma om dig I LOVE YOU! Jag kommer aldrig svika dig

Carro och jag hittade på något att göra vi stack till jakan ändå, men det vi skulle ha fanns inte allt var typ utplockat på H&m så vi åkte hem till mig och åt kräftor och sen så åt vi blåbärspaj till efterrätt :) Sen efter de så hämtade vi carros kamera och fotade lite! men de kom människor och gick förbi när vi skulle fota kul! ;/ OCh efter ett tag blev det skit mkt mygg så vi gick hem och laddade ner bilderna på datan och skrev ett inlägg!´




Världens bästa Bästis

Byebye måste dra!
//Charlotte


Bästavän! <3

Jag älskar dig sjukt mycket!! du är min bästa vän du betyder mest älskar dig..
Jag kan lita på dig tro på dig du förstår allt du är bara bäst!!

Älskar dig Charlotte Wilhelmine Colliander!





Dagen Outfit!

Tjenare!

Här kommer dagens outfit :)!:

 

Caroline´s outfit:                                                                Charlotte´s outfit:
Topp: H&M                                                                              Klänning: MQ
Shorts: Gina                                                                            solglasögon: Kappahl
Skor:?
Halsband:Fått
Solglasögon: kappahl

Det var vår fina lilla outfit från idag
Imorgon blir det strandbilder OM det är fint väder ute som vi får hoppas på!
Men nu måste vi dra för svea skäller där ute nu!

//Charlotte & Caroline

Typiskt

Tjena hallå!

Efter som carro har glömt sina nycklar hemma så kan vi inte göra något som vi vill göra! först skulle vi fota vid sanvik men vi kommer inte åt hennes kamera. och sen tänkte vi åka och handla kläder men hennes kort är ju hemma så då kan vi inte åka och göra det heller. så det kommer väl sluta med att vi bara kommer sitta vid datan och vänta tills hennes mamma kommer hem :( boring men men sånt händer! men vf just idag! men nu ska jag vara lite social mot Carro! hejdå



Min data dampade när jag försökte ladda upp en annan bild så det blev den här :P
Bye//Charlotte

Varmt ute! (:

Tjäänis!!

Idag vaknade jag 07.15 och fick jätte bråttom för jag skulle få skjuts av henrik till SOMMARSKOLAN! ):
så jag kastade på mig kläderna och sminkade mig jätte snabbt. När jag var framme så ringde jag Charlotte som låg och sov (såklart) och jag pratade med henne en stund tills vi började. Efter skolan så mötte charlotte upp mig med cykeln med båda hundarna. Sen åkte vi hem till mig och så smart som jag är så hade jag glömt nycklarna inne så vi kunde inte åka till sandvik och ha en foto dag ): men det får bli en annan dag.
Nu vet vi inte va vi ska gör men vi hittar nog på något!.






Hahah undra va Svea gör med sin mun :O

PS:
Jag går i sommarskola för att bli bättre på matte och jah har faktiskt lärt mig mer en va jag hade trott!! så ni som vägrar gå på sommarskola och tror att det bara är piss, det är faktiskt inte så farligt (: .


Hejdå ;*

//Caroline


FINT VÄDER :D <3

Hej!

jag vaknade vid 9.40 idag för carro ringde mig som vanligt. efter det så gick jag upp och pratade med min faster och pappa. min faster kom hit i söndags hon ska åka hem imorgon :( men jag och carro ska dit på söndag. men vi tänker blogga än då! och då kommer säkert många bilder. Iallafall efter jag hade pratat med dom så kom jag på att jag skulle måla naglarna. jag och carro målade tånaglarna igår och hon målade händerna med men det blev bara fel för mig så jag dampade! men det gck jätte bra den här gången. men jag måste fixa mig nu eftersom jag ska möta carro idag med! imorgon är det sista dan jag behöver möta henne :) Senare idag så tänkte vi cykla till sandvik och fota med hundarna. nästa gång vi hörs så kommer det fler bilder :)

Bye bye//Charlotte

Svar!

Anonym om BILDBOMB!:
varför skriver ni carro när det är en bild på charlotte och charlotte när det är en bild på carro
XD WTF?


Svar: För att man skriver vem som har tagit bilden! på själva fotot! så ingen kan ta den och säga att de är dom som har tagit fotot! Nu har du fått en förklaring

Min lilla blomma! :) <3

Tjenare

Idag har jag varit med min lilla blomma (Carro). Min dag började med att hon ringde och väckte mig 2 gånger i morse. För hon hade tråkigt på sommarskolan! Men jag möte henne efter sommar skolan med hundarna :) Efter jag hade möt henne handlade vi hundmat och sen gick vi till mig och åt pizza och fixade lite med designen! Efter de så kom vi på att vi ville foto så vi stack till carro och hämta hennes kamera! sen gick vi till ett ställe i narheten vid henne och fotade! Efter de så gick vi till henne och överförde bilderna till min data och fixade lite till på bloggen :) Sen gick vi till mig igen och fixade våra fötter! Och fixade bilderna Och la ut en bildbomb som ni kanske  såg! Imorgon ska vi fota igen vid sandvik! då kommer fler fina bilder :)



PÅ bilden är det min lilla blomma (caroline,Carro) med min söta hund svea

Hejdå alla söta bloggläsare! :) //Charlotte

BILDBOMB!

Här är några bilder (: (om ni undrar vem marie nilsson är så är det Carolines mamma (;)











Det blir mer bilder imorgon för vi ska ut och FOOOTTAAA! ;D

Hej då // Charlotte och Caroline

Dagens outfit!

   
Charlotte's outfit:                                                                                                  Caroline's outfit:
Linne: H&M                                                                                                           Linne:H&M
kjol:Fått                                                                                                               Tröja:Indiska
Solglasögon:Kappahl                                                                                             Shorts:Gina
                                                                                                                           Solglasögon: Kappahl    


Kamera: Canon eos 450d
Objektiv: esf 18-55mm   
Ägare: Caroline
Fotografer: VI!



Bye bye!! //Caroline och Charlotte                            


Designen KLAR!!

Hejhej!

NU är designen äntligen klar! ;D så nu kommer vi uppdatera supermycket eller vi ska försöka med det hehe.
För man vill inte sitta inne hela dagen framför datorn när det är fint väder..

//Caroline

Bloggar :)

Jag skrev ju bara om kändisbloggar förut tänkte skriva lite om ikke kändisbloggar som jag brukar läsa men tänker inte sätta betyg då för ja vissa känner jag

Alexandra www.allysandra.blogg.se
En bra bloggerska uppdaterar ganska mkt Men en jätte bra bloggerska och fotograf

Malin K www.lifebymk.blogg.se
Hon uppdaterar väldigt mkt men alla gånger är det inte så jätte roligt att läsa men för det mesta

Wedad www.wedadplace.blogg.se
En roligt blogg. med för lite uppdateringar men väldigt rolig att läsa tyvärr så ska hon ta en paus men hoppas hon är tillbaka snart!

Sara www.saars.blogg.se
Bra blogg och med många foton tummen upp för de

Felicia V www.vargaas.blogg.se
En Bra och rolig :) har sett att hon har gjort videobloggar ibland tummen upp för de, hon sjunger bra också :)

Louise www.bylouise.webblogg.se
Många bilder har oftast outfit och ganska bra att läsa

Felicia www.flizzzan.blogg.se
Bra Blogg :)

Erika www.erikafoto.blogg.se
Rolig och bra :)

Fanny www.fanny.webblogg.se
Bra och rolig men är inte så jätte bra på att uppdatera

P.S hoppas att jag har stavat rätt på blogg namnen! annars är det bara att fråga efter det rätta!

Vad brukar du läsa för bloggar kommentera det gärna och berätta!!
Hoppas ingen blogg tar illa upp

Pözz Pözz //charlotte


Peachflower

i now bloggdesign ser cp ut med vi ska fixa den snart kanske imorgon! innan vi åker till min faster iallfall innan söndag med andra ord. Om ni undrar vf carro inte skriver är för hon hålller på med bloggdesign eller vi eller vad man ska säga, jag säger råd och hon gör men då tänkte jag att jag kunde hålla bloggen vid liv lite så man också gör någon nytta! Men vi hörs nog imorgon för hoppnings viss ser bloggen bättre ut

Pözz pözz alla söta bloggläsare//Charlotte


Bloggar :)

Tja allihopa tänkte skriva lite om vilka bloggar jag och Carro brukar läsa och vf vi läser dom! vi sätter också ut poäng från 0-10.

Kändisbloggar som vi brukar läsa är:
Kissies www.Kissies.se
Vi läser den för hon gör bort sig så mycket och det är roligt att läsa! 7p
Hugo www.hugorosas.se
Den läser vi för han gör challenge och det är roligt att se och han är ju ganska snygg också (; 10p
Paulina www.paow.se 
Hennes blogg läser vi för att det är hugosflick vän och skriver mycket om mode och det är roligt att läsa! 9p
Dessiré www.dessirenilsson.blogg.se 
Den bloggen läser vi bara för skojs skull t.ex när vi inte har något att göra (;. 5p 
Foki http://fokis.se/ 
En mycket bra och jätte rolig blogg VI ÄLSKAR DEN!! 10,1p
Isabella www.tinkerbella.blogg.se 
Hennes är rolig att läsa för dom som gillar att fota och vill bli bättre på det! så hon ger alltså ut foto förslag m.m.
Men en sak som är dåligt med hennes blogg är atthon uppdaterar inte så mycket ):.
Kenza www.kenza.se
En jätte stor mode blogg och det gillar vi! ;D 9p


Ja... det är dom här bloggarna vi brukar läsa som mest!

Ha det GÖTT!


The third letter ;)

Tja!
Idag vaknade jag av att de var en skata i vårt ute rum och att det var kaos för mina katter och hunden jagade den. Efter det så gick jag och la mig. och sen så vaknade jag av att carro ringde mig! men sen så somnade jag om igen och efter 2timmar ringde pappa. Medans allt det här hände så sov emma hela tiden. Men efter pappa hade ringt mig kändes det som att de inte var någon ide att somna om så jag väckte emma! Efter jag hade fått liv i emma så åt vi "frukost"! efter det så satt vi oss vid datan. Men det blev inte så länge för mig för jag behövde duscha. Och när vi väl tänkte möta carro så sa hon att det inte var någon ide för hon skulle till jakan först. Så jag möte henne vid ica för emma orkade inte gå så jag gick själv. Sen så kollade vi på en skräckfilm och va ute med svea. efter det så drog carro hem. Alla 3 skulle ha sovit hos emma men carro kunde inte eftersom hon går på sommarskola så det blev bara jag och Emma. Men nu sitter vi hos Emma vid våra egna datorer. Men nu måste jag va lite socialmot Emma. ;)

Pözz pözz alla söta bloggläsare:) //Charlotte

The second letter

Tja!

Det här är mitt första inlägg!
just nu sitter jag och emma s  och försöker komma på ett bra blogg namn. Så jag kommer ha 2 bloggar en med carro och en med emma S nu kommer det bli fullt upp med att blogga. Som sagt på den här bloggen kommer jag skriva mer på när jag och carro har fixat en ny design somvi aldrig orkar göra såfå se hur det går med den här bloggen men vi fårse när min nästa inlägg kommer upp!

Puss puss //Charlotte


The first letter! :)

Hej! Nu har jag (caroline) och charlotte startat en blogg :)
vi kommer inte uppdatera så mycket försen vi har fixat klart bloggen.
Men då och då kommer nog ett inlägg dyka upp.

//Caroline

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0