Hejsan svejsan nu sitter jag utan för n4 f...

Hejsan svejsan nu sitter jag utan för n4 för att vänta tills min matte börjar hoppas våran mattelärare är här annars så måste jag ha min gamla inte roligt. Igår så bar vi på massor med kakor och kolor. Så idag har jag skit ont i ryggen.


Hejsan Jag har precis haft debatten det gi...

Hejsan Jag har precis haft debatten det gick skit eller det kändes som det iallafall jag kommer inte få mer än g bajs men men sånt händer. Kan ju alltid förbättra betygen nästa år. Men bara jag inte får ig. Snart ska jag hem och börja med svenskan men det gick shit är så jävla sur maria var ju inte där och jag var moderat så alla gick på mig:@ puss och kram nu måste jag vänta på carro


Hejsan pluggar till so debatten tills imor...

Hejsan pluggar till so debatten tills imorgon och extra engelska provet måste fortsätta nu. 8d5724


Hej jag var tvungen att mobilblogg så vi k...

Hej jag var tvungen att mobilblogg så vi kan börja med det mer så blir det fler inlägg


Snöar-.-

Nu kan jag ta mig och orka ett inlägg tycker jag, nu när snön har kommit-.-

Jag kan erkänna att jag hatar snön visst det finns några positiva saker om snön kan skriva upp dom sen om jag kommer på något hahaha, men men idag har vi en valing jobbig fredag framför oss i skola vi har 7lektioner om inte någon lärare är sjuk. och så har vi engelska och NO prov. Men engelska provet kan vi typ inte träna på för att man ska skriva om en sak man har 3 alternativ och så ska man skriva om det på engelska, så har man hela lektioner på sig att skriva om de. skit kul eller inte. Hoppas vår matte lärare är sjuk, hon var det igår så om hon är sjuk ska jag och wedad (www.wedadsplace.blogg.se) gå till sy slöjden och göra en sak ;) men men måste fxa mig nu juste ska skriva vilka saker som är bra med snön

  •  Svea blir glad (min hund)
  •  Marken blir fin
  •  Fint att fota
  •  julafton och nyår kommer snart


    //Charlotte

Datasalen

sitter i datasalen och har engelska språkval men måste forsätta nu hejdå //charlotte

Skolan/Sjuk

Hejsan idag hade vi so,musik,hk på So så gick vi igenom det sista så nu ska vi bara plugga till provet som är v42. sen på musiken så började vi spela den låten vi ville she will be loved. vi kan första versen ;) vi blev skit glada när vi lärde oss de ;P och nu har mina kompisar HK gick hem efter musik för jag mår dåligt känns som jag ska kräkas så hade inte sån lust att vara kvar i skolan. så ringde pappa och sa att jag gick hem. Sen mejlade han skolan och sa det ;) men orkar inte vara i blogga nu när jag är sjuk så bye ;)

//Charlotte

Städat

Tänkte bara säga några få meningar men iallafall har precis STORSTÄDAT mitt rum! är skit nöjd att jag äntligen gjorde det har tänkt på det väldigt länge nu! men är faktiskt inte riktigt klar en måste tvätta mitt överkast, lakan, och överkastet på min fåtölj. fast är typ klar med lakanen men ändå ;) Och carro är hos sin pappa, så har väl inte så mycket att göra nu ihelgen eller jo! just nu håller vi på att göra om i vardagsrummet så ska väl hjälpa till där och göra läxor och imorgon ska vi kolla på mattor till mitt rum och vardagsrummet och så ska vi handla jacka. Men nu ska jag ta mig lite godis och läsk och kolla om sims 3 funkar på mammas data ;)

ha en bra lördag så hörs vi kanske ikväll eller imorgon hejdå!

//Charlotte

RSS 2.0