Renoveras

BLOGGEN HÅLLER PÅ ATT GÖRAS OM!

Ledig fredag!

Hejsan, idag har jag inte pluggat något alls. men jag har ändå inget viktigt jag måste göra så. Idag har jag bara villat och varit med familjen. Efter som det råkar bli så allt hela familjen blev lediga idag. hur kan alla lyckats bli lediga samtidigt? :O Aja, nu ska jag gå och "hjälpa" till att skala räkorna ;)

Som sagt ska jag praoa på Carros lilla systers dagis. Jag tror att det kommer bli jätte roligt, eftersom jag tycker om små ungar.


sunglasses, heat and the sun = summer




Hej!, Ja.. min refletions dag var nog inte så jobbig. Jag läste några sidor i min bok sen så.. inget annat hahah. Men jag hade faktisk íngeting som var viktigt att göra idag för nästa vecka då går jag ut på prao i två veckor och då har vi inga läxor NICE!. Jag ska jobba på hunddagis och Charlotte skulle praoa på min lillesyrras dagis (: Dom här två veckorna kommer nog vara mycket ansträngande men super roliga! :D


Horses<3



Hellu! :D

Idag har vi reflektionsdag och det innebär att vi ska plugga hemma istället för i skolan om min inte är kallad men jag slapp att gå till skolan iallafall :D Så just nu sitter jag och äter frukost och ska snart börja läsa en bok. Men nu ska jag plugga så vi ses.


Godissugen

Hejsan! idag var det skola som vanligt. Och efter skolan var jag med Carro ett tag, sen så skulle jag äta så jag stack hem. Nu sitter jag i soffan och är skit sugen på GODIS! jag skulle vilja ha värsta godis påsen just nu. Får väl be mina föräldrar köpa godis imorgon ;P. Aja nu ska jag vara lite social mot resten av familjen så bye!

Ett tips Tinkerbella har bloppis idag klockan 20.30 och pengarna som hon samlar in tänkte hon skänka till japan!

Tycker ni att vi ska bloppis någon gång?



//Charlotte

Sugen..

Hej, Sitter faktisk och tittar på häst gerjer ;P Vart plötsligt jätten sugen på att köpa häst? Vet ej varför då men vem vet i framtiden :D Det är bara det att det tar super mycket tid och jag vill satsa på skolan.. Men man vet aldrig (: Ni kanske kan ge några bar tips ni som har hästar i samma ålder som mig! Skulle vara väldigt tacksam för det (:.


Shiiit vilka snygga träns 8D
(Tränsen kommer från Hööks och vissa bilderna är lånade av Dresyrrmypparna)


Bloggtorka..

    


  Hejhopp!

Har precis kommit hem från skolan och nu sitter jag och Charlotte med varsina datorer. Charlotte tittar på Bulldogg och jag skrivet ett inlägg. Mer gör vi faktiskt inte.. Vi båda har bloggtorka just nu så ni kanske kan ge några bloggtips som vi kan skriva (: .

//Caroline moen


Tea forté..

Tjenaa, idag kom Charlottes mamma hem med ett nytt tea som vi ska provsmaka och ge betyg på och sen ska hon säga till sitt jobb va vi tyckte. Så vi fick ett litet uppdrag :D Vi han tyvärr inte smaka på det idag då men vi berättar imorgon!






Earl Grey (svart te)

I denna eleganta klassiker sammanförs ett smakrikt kinesiskt svart te med delikata oljor från färskpressad bergamott. En välbalanserad kopp te med en aning citrus och en viss blommighet ger skön tillfredsställelse. Kronblad från ringblomman ger en behaglig spritsighet.

ytligare en lördag!

Hejsan! Idag gick jag upp vid 9 någon gång och då hoppade jag in i duschen på en gång. Sen så fixade jag i ordning mig och så. Sen vid 10 så åkte mamma och jag och handlade lite, jag fick med mig hem 2 bhar, 2trosor, ett par örhängen, ett halsband, ett armband och en hårspray. Efter det stack vi hem och det tog inte långt tid innan min syrra kom hit och bara efter 5min kom pappa och dan hem hit. Då satt jag och snacka lite med dem. Sen så gick jag och la mig i sängen för hade ont i magen. Såklart somnade jag men jag blev väckt hela tiden först 3gånger av min syrra, 1gång av pappa och 1 gång av mamma, man kan säga att jag inte var så glad då. Jag vaknade för 15min sen och då satt jag mig vid datan. Men nu måste jag plugga lite bye.

//Charlotte

Rolling in the deep.

Hellu igen! Kan ni gissa vad jag gör nu? Jo jag tar 10 min paus från mitt pluggande.. Hahah jag tror jag börjar bli en pluggis 8) Men som alla säger och jag håller med om man har ju bara en chans i livet och jag vill ha bra betyg när jag går ut skolan och ett av mina nyårs löften är att ha VG i alla ämnen och ha MVG i idrott och idrotten har jag lyckats med nu är det bara att kämpa med det andra betygen! Jag önska er lycka till med era betyg iallafall! :D


  Adele - Rolling in the deep.






Melody !

TJENA!

Just nu sitte jag och funderar på vad jag ska gör tills kl bli 4.. Kanske gå ut och fota lite för det var länge sen eller plugga so för det är ett stort prov snart.. Hmm.. Jo nu vet jag! :D jag väljer båda! Hoppas jag bara hinner med det bara XD Men kanske ska börja berätta om vad jag ska göra kl 4. Joo det är så att min so lärare Charlotta har två döttrar och en utav dom är min lille syrras bästa vän och dom ska komma över och äta middag idag och titta på Melodifestivalen (: Det är super för då kan Charlotte hjälpa mig med so:n HAHHA ne.. Vi ska bara ha roligt och prata en massa och det hoppas jag att det inte so.. För det har jag pluggat hela veckan och är super trött på det ämnet nu. Men nu måste jag börja fixa mig iordning och börja plugga.. Sees!



//Caroline moen.

Islandshästen i mitt <3!

Tjänisss!

Idag har det varit en seg dag för mig .. Det började med att jag steg upp kl halv 7 och gick till skolan ca halv 8 och slutade kl 4.. men det finns faktisk ett STORT plus i denna dag :D jo att efter skolan så åt jag och Charlotte med Sandra, Jacob, Mimmi och Wedad på Kina resturangen och snackade om allt mellan himmel och jord! Mycket trevligt! Jag åt typ kyckling spett och ris med någon sås.. Kommer tyvärr ej ihåg va de hette det var något komplicerat ord som jag inte kunde säga men huvudsaken var att det var gott :D. Just nu sitter jag och pluggar so och ska om ca 1 min hoppa in i duschen så vi ses och hörs imorgon och glöm inte att sova så gott! PUSS.


Gammalt foto från Islandshäst tävligen på örnäs den 26/9-09 <3

//Caroline moen

Onsdag!

Hejsan!
Idag pluggade jag faktiskt inte efter skolan. Jag städade mitt rum istället, nu känner jag mig duktig.
Nu måste jag berätta 2 skit bra nyhet, Den första nyheten är att vår hemkunskaps är inställt nästa vecka så vi har ingen hemkunskap på 3 veckor. För nästa lektion är ju inställt sen har vi 2 veckors prao. :) Så då betyder det vi kommer inte träffa Lea på 3 veckor :D. Sen den andra bra nyheten är att vi kommer nog åka till frankrike i sommar. För mammas gamla jobba kompis ska gifta sig där!.
Det känns om jag bara kommer med bra nyheter idag :)!

Hotellet som vi ska bo på då heter La Libertie http://lalibertie.com
Här är några bilder på hotellet




//Charlotte

Samma grupp!

Hejsan! Just nu sittter vi i datansalen och jag ska bara berätta en bra nyhet! jag och Carro kom i samma grupp på so:n när vi ska ha muntligt förhör och vi kommer aldrig i samma grupp men det gjorde vi den här gången.
I gruppen kommer det va:
Charlotte
Caroline
Jacob
Elias
Maria

Och sen ska jag berätta en annan sak. Pappa ska följa med på Klassresan till hösten -.- men men han är bara lite pinsam!


//Charlotte

S-K-O-L-A-N-!

Tjena, snart är det dags att dra ner till skolan och spendera halv sin dag där -.- Vi börjar iallfall med So i data salen! tummen upp för det! :d Efter den lektionen är det 1 tim och 20 min lunch, bild och sen till sist HK!! NOOOO.. )'': hahha våra hemkunskaps lektioner är hemska XD Måste filma in en lektion någon gång så får ni se.. OJ nu vart kl mycket måste dra seees! :* <3

//Caroline Moen

Skolan!

Hejsan just sitter vi i datasalen i skolan och söker fakta om hitler, Stalin och Mussolinis inte så kul men man får stå ut. Efter den här so lektionen har vi No sen blir det lunch, det är så kort lunch så vi stannar i skolan idag. Och sen blir det svenska, Matte och språkval inte så roliga ämnen idag men det är bara att stå ut. Vi slutar 3 idag och då drar vi nog hem till mig tror jag. Eftersom svea behöver gå ut. Men vi hörs sen hejdå.

Vi saknar sommaren!!

//Charlotte och Caroline

Söndag

Hejsan, idag vaknade jag vid 11 och då steg jag upp och duschade och fixade i ordning mig. När jag var klar så åkte vi till min gudfar som fyllde år igår och firade han trevligt trevligt. Sen när vi kom hem så gick jag och pappa ner till ica och köpte hårfärg jag ska slingahåret igen! Och så hyrde jag 2 filmer i rymden finns inga känslor och it's complicated. Så ikväll ska jag göra so-arbete, färga håret och kolla på 2 filmer. Så jag stannar hemma ikväll, men nu måste jag dra för jag måste göra hemkunskapsläxan jag ska laga fisk!


//Charlotte

Lördag!

Hejsan idag var det också skit fint väder. Snacka om att mina djur blev glada av att kunna gå ut till uterummet och ligga där i solen!:). Men själv så slappade man inte idag eftersom jag hjälpt pappa att ta bort is från trallen på baksidan! det var faktiskt ganska roligt XD. Eftersom jag var så duktig och hjälpe till hela dan så åkte mamma och jag till godispalatset. Så nu ska jag sätta mig och spela the sims 3 med godis och läsk.
För er som vill vet så är det mina djur:

Lisa                                                                                                    Fia-Lotta

Svea

Svea och Lisa är mina egna djur.

//Charlotte


3 saker till!

Hej, Carro glömde att vissa 3 saker till som jag köpte!


Det är byxorna som ni ska kolla på!

//Charlotte

Charlotte har shoppat! :D

Idag drog jag och Charlottes familj till Solna Centrum och shoppade lite så jag tänkte lägga upp några bilder vad Charlotte shoppade iallafall (: Mina nya kläder lägger jag upp lite senare :D <3.
Mer bilder kommer snart <3

 

//Caroline moen


Tusen gånger starkare!

Tjena! idag har jag itne gjort så mycket mest spelat the sims 3 XD, och varit med pappa på media markt. Jag köpte filmen tusen gånger starkare. Ja jag är lite seg på att se den filmen, men den va as bra. Så om du inte har sett den eller tvekar till att se den så säger jag bara ni måste se den.



//Charlotte

Vår känsla!

Tjena!
Som sagt jag och Carro gick till jakan, och vädret va super bra idag :) Det kändes som om våran kröp fram. Först så gick vi till jakan och köpa The sims 3 spel. Jag köpte the sims nattliv och prylpaket och Carro köpte den vanliga the sims 3. Sen så pallade inte vi gå hem så vi tog bussen. Men så klart missade vi den så vi fick vänta i en halv timme på den. Sen kom en alkolist och aa han var rätt så läskig. så vi fick stå ut med honom i 20min -.-, sen så kom äntligen bussen. Jag skrev ju att vi skulle baka semlor idag, men det blev inte av för vi hade ingen lust och va inte sugna på semlor. Så vi gick hem och installerade spelen och spelade såklart och vid 16.30 skjutsade vi hem carro med hennes packning. Och sen kom vi hem och jag spelade igen sen dess har jag spelat hela kvällen fram till nu eller nu ska jag inte överdriva jag åt middag också! Aja nu ska jag gå och kolla på tv så ciao!


Vilken av våra headar har varit bäst?

Den först, nummer 1:

Den andra, nummer 2:

Den vi har nu, nummer 3:


//Charlotte


Imorgon!

Hej vi tänkte bara berätta om planerna för imorgon. Först ska vi gå till jakan och kolla runt lite, det blir inte så mycket shopping eftersom vi ska åka på fredag till Solna centrum. Men vi ska fika där iallafall, Sen så ska vi handla saker till semlor och sedan åka hem och baka semlor :) Och så ska vi spela The sims 3 igen såklart. //Charlotte och Caroline

?

Hejhej.
ja.. Charlotte tvinga mig att skirva ett inlägg så jag gör väl det men har ingen aning om vad jag ska skriva om :P Kan berätta lite om vad vi ska göra imorgon. På morgonen ska vi gå till jakan och shoppa lite sen ska vi dra hem till lotten och baka mini sämlor som vi ska äta upp sen XD Men nu måste jag draaa för jag måste mosa Charlotte! SEEES <3

God dag :)

Nu sitter vi och geekar The sims 3 igen. Nu undrar ni nog om vi kommer sitta och geeka det hela lovet och vårt svar är nej. På fredag ska vi till Solna centrum och shoppa loss lite. Sen så ska vi nog gå en riktig lång promenad någon dag. Kanske ner till jakan? och fika. Men nu är  vi skita hungriga så vi hörs senare.

En bild från Gran Canaria


//Caroline & Charlotte

Sov så gott

Tjena! Nu har vi spelat klart the sims 3 för ikväll känner vi så nu ska vi plocka ut disken. Och gå och lägga oss! Så vi ville bara säga god natt!


//Charlotte och Caroline

RSS 2.0