The sims 3!

Nu ska jag och lotten nörda The sims 3! Så vi hörs lite senare! :D <3


Första dagen på lovet!

Hejsan hoppsan!
Idag har bara jag och Carro spelat the sims 3. Men snart ska vi till Carros ridning, Just nu packar hon kläder eftersom hon ska sova hos mig idag efter ridningen. Riktigt trevligt, så det kommer säkert upp fler inlägg efter ridningen. Kanske ett videoinlägg vem vet. Aja nu har inte jag så mycket mer att berätta så hejdå hörs ikväll.


//Charlotte

Te!

Hejsan! Just nu sitter jag och dricker te och kollar på big brother! Jag bara älskar te, jag tänkte lägga ut bild på mina 5 favorit teer!

TOP 5:
1. Persika och Mango
2. Vanilj
3. Earl grey
4. Svart vinbär
5. Rooibos

//Charlotte

GRATTIS!

GRATTIS SOPHIE! NU BLIR DU 15ÅR DIN BYXMYNDIGA TJEJ! :)


Outfit!

Hejsan tänkte bara lägga ut en outfit bild! föresten Carro ska börja blogga igen!

Kofta: Gina tricot
Tröja: Gina tricot
Byxor: Gina tricot
Skor: Har fått! I LOVE IT!

//Charlotte

Hej då bloggen!

Hejhej,

Jag sluta blogga på den här bloggen så Charlotte tar väl antagligen över men ni får ha det så bra! PUSS

//Caroline moen.

Tisdag!

Hejsan!
Idag vaknade jag 06.30 men jag gick inte upp förs 06.50 ;) Sen så leta jag upp kläder och tog på mig dem. Efter det så fixade jag håret och sminkade mig. Sen ropade pappa att jag var tvungen att gå ut med svea för han var magsjuk. Jag är den enda som har hållt mig ifrån det! "Peppar peppar ta i trä". Så jag gick ut med hunden och nu sitter jag här! Efter skolan så är det konfirmation, så jag bloggar väl efter det :) men nu måste jag ta något att äta Hejdå hörs senare
Outfit bild:

Tights: Gina Tricot
Linne: H&M
Kofta: Gin Tricot

//Charlotte

!

Jag tänkte på en sak när man tillexempel ser en person tänker man shit va fina .../ han va skit snygg eller shit va fula .../ shit vilken ful kille. Jag fattar inte varför folk gå runt och säger taskiga saker som skit va fula kläder hon/han har eller shit va ful han/hon är. Jag säger inte att jag inte har gjort det men det händer tyvärr och det skäms jag över. Jag vet att du som läser det här har gjort det och att alla har gjort det. Men varför gör man de igentligen? Är det för man är osäker på personen eller osäker på sig själv eller är man avundsjuk eller om man bara vill vara taskig för att den person har gjort något? jag har faktiskt ingen anning varför jag har sagt det för. Jag har ju igentligen ingen anledning för det. Jag tycker att du som läser det här också ska tänka på varför säger du så för? Jag kom på det idag i skolan! så nu ska det bli ändrigar på det ska sluta säga såna saker! Nu i högstadiet tycker jag att det har blivit press på hur man ska se ut. Nu vill alla bara vara perfekt, alltid har snygga kläder och så vidare. Men kom igen, ingen är perfekt! Ni kan tycka att jag låter gammal eller töntig men då får ni tycka det för det är så här jag känner. Jag tycker att man bara ska bry sig om sig själv varför gå runt och prata bakom andras ryggar när man ska ha kul, man lever ju bara en gång i livet. Om ni tycker något sånt om någon va tyst och håll det för er själva!

//Charlotte


Rubrik?

Hejsan! just nu sitter jag vid pappas nya data! Jag bara älskar den :) nu kan det bli många outfit bilder eftersom det är så enkelt med den här datan! Just nu sitter pappa och håller på att rensa på den datan mamma och jag ska ha :) Idag var det skola som vanligt, jag hade soprov, muntligt förhör i engelska, övning inför matte provet imorgon på matten och sen så började vi med sex och samlevnad på No:n och efter skolan hade jag utvecklingssamtal. Sen så stack jag hem och åt, snart ska jag plugga lite till inför Matten och sen blir det bigbrother ikväll!

Jag just nu! :)

//Charlotte

MÄRKES NÖRD! :O

Tjennnaaaa!

Nu har jag precis kommit hem från min och Henriks shopping tur! Det vart en plånbok till mig, en jacka till mamma och en piké tröja till min morbror Micke från och Henrik köpte en tröja till sig själv från  . Om ca 1 timme ska vi åka iväg till en resturang och fira mamma och min morbror Micke :D. Så jag måste upp och fixa mig nu vi sees och hööörs. PUSS!

(Tryck på loggan om du vill komma till märkenas hemsida)

//Caroline moen!

Memories..

Hejh3j!

Idag har jag plus hela familjen varit äntligen hemma mässan i kista och jag vill bara säga den var sämst! Om ni har varit på kista mässan så vet ni säkert att det inte är så stort och jag är rätt så kort och det var så mycket folk att jag såg ingeting! Men vi gick ett varv sen så åkte vi hem. Jag har lite brott så det vart ett litet slarvigt inlägg men måste börja packa för jag ska till mamma idag för hon fyller år! GRATTIS MAMMA! :D <3.


Thailand 2010 <3


//Caroline moen.


The sims 3

Hejsan hoppsan!
Sorry för att jag inte har bloggat. Men igår kväll blev det familjemys först så åt vi hummer och musslor, sen så satt vi oss med naturgodis, choklad och läsk vid soffan och kollade på lets dance. Sen idag vaknade jag ganska sent. Och när jag väl var klar och så åkte vi och köpte en ny data till pappa. Så nu får mamma och jag pappas data. Så nu har jag 1 egen och så delar jag på pappas gamla data med mamma :) Köpte också the sims 3 så sitter och spelar det för tillfället så ska fortsätta med det nu! så hörs vi sen!
//Charlotte

Tommy Hilfiger!

OMG NÄSTA KÖP!! 8O <3 NYA FAVVO MÄRKET! :DD


(C) BY CAROLINE MOEN!


F to the redag!

Jaaa!! :DD det är fredag!

Om ca 1 timme kommer min "plast mamma" och hämtar mig så min helg kommer spenderas hos min pup och massor med nya bilder kommer proppas in i bloggen för jag ska dra ut mina småbrorsor på en fotodag :D hihi jag är så snäll!. Juste imorgon är det en speciell dag min mamma fyller år :O Upps måste iväg och shoppa present! Kan tyvärr inte säga vad det är för min mamma vet om våran blogg :P Berättar imorgon va det är. Men nu ska jag packa och sen släger jag in ett litet inlägg på kvällen om jag hinner! SEES


SOMMAR!!

//Caroline Moen.

Plugga!

Hejsan!
Sorry för att jag inte har hunnit blogga men jag har suttit med läxor sen jag kom hem tills nu! Men nu måste jag gå och lägga mig för känner att jag har blivit dåligare igen :( Jag känner mig faktikst duktig idag. jag har gjort hela No uppgiften om bränslen idag och gjort ena engelskaläxan idag och har på börjat på den andra som ska vara klar på måndag! Aja det är skit svårt att hitta fakta om myrpiggsvinet och sedan översätta på engelska det är inte så himla enkelt men nu har jag skrivit ut no:n uppgiften så bye! :)

Svea när hon var 8veckor gammal, tänk att hon redan är 1år och 8månader!

//charlotte


Outfit!


Tröja: Lindex                                                           Kavaj: Topshop
Byxor: Gina                                                              Tröja: H&M
                                                                                          Byxor: Gina
Förlåt för dom dåliga bilderna vi har välidigt bråttom till skolan nu så bye!

//Caroline och Charlotte

God morgon!

Hej! Om ungefär 10min ska jag dra och möta Carro. Sen drar vi ner till skolan och har bild en timme. Sen så har vi hålltimme i 3h och 10min och då lovar jag att ni ska få ett nytt inlägg. Men ju måste jag äta frulle bye

Glee

Tjena! Jag har precis badat och nu kollar jag på glee. Imorgon ska jag till skolan igen trodde aldrig att jag skulle säga det men det är bättre att gå till skolan än att bara ligga i soffan och inte göra något. Men men nu har glee börjat igen, efter glee så ska jag smörja in mig med en kräm som kom på posten idag äntligen, Den kommer från Victoria secret. men nu måste jag verkligen kolla på glee bye!

Bleika!


Tj3Na..

Idag hade vi friluftsdag och jag och Emma i min klass valde att rida så vi stack till stallet och tog en privat lektion! Det var superkul och jag red Bleika en musblack Islandshäst som är en stor favo häst hos mig! Vi gjorde trav och tölt övningar och i tölten var hon helt underbar! 8DD Hon gick jätte fint och hade bra takt!. Traven är inte hennes bästa sida så.. Det gick inte så bra. Det är lite svårt att förklara man måste nog sitta på henne själv då :P. Sen runt 3 tiden åkte vi hem. Nu ska jag kolla på Glee så seees :D.

Bilden tagen av örnäs 

Mode

Vad tycker ni om dom här blusarna? Jag kan inte bestämma mig vad jag tycker om dom!



                     
                                                              
//Charlotte



“A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.”


Byxdress!

Jag tycker det är sjukt snyggt! 8D Vad tycker ni??


Sjuk!

Hello!
jag är fortfarande sjuk som sagt. Imorse vaknade jag 4.15 av att jag inte kunde sova för hade så ont i huvudet och alvedonen hjälpte inte ett dugg fast jag tog 2, så jag har varit vaken sen 4.15. Jag hatar att vara sjuk, eftersom jag inte kommer kunna rida imorgon. Eftersom jag inte har kunnat sova på 3 nätter och jag har feber. Men men sånt är livet hoppas jag kan gå i skolan på torsdag iallafall.



//Charlotte


Citat ur en bok.

Mina minnen från tiden innan jag träffade dig är i svartvitt. Men när du kom kom skrattet, fåninga överaskningar och den sprudlande Glädjen in i mitt liv.

Happy valentine's day! ♥

Hejsan allihoppa!
Sorry för att jag inte har bloggat. Men jag är sjuk så har inte orkat blogga. Som sagt idag är det alla hjärtansdag. Mamma var en sväng i jakan för at handla skor till sig, men hon fick även med sig en present hem till mig. Hon köpte ett par jättesöta små örhängen :) Så nu har jag bytt örhängen såklart, kunde inte hålla mig i 2 veckor till. Vad har ni fått för alla hjärtansdag present?


//Charlotte


So prov....

Hej!

Det är ca 1 timme kvar tills vi börjar igen. Vi har haft 2 timmars lunch idag för man fick sluta direkt efter so provet.
Det gick iallafall piss! När jag väl satt med provet framför mig kom jag inte ihåg något! ÅH! Är så jävla sur på mig själv.. Men en glad nyhet var att jag har fått MVG i idrott :DD Och att jag kommer få en ny chans med so:n för den 11 mars kommer vi har muntligt i so så då jävlar ska jag klara det!!!


Ja.. minen förklara ju hur feg han är XDD

//Caroline

Pulka!



Tjena!


Sorry för dålig uppdatering men vi var tvungna att ta en liten pause så man får upp blogg lusten (;.
Idag har jag varit med min pup, Camilla, små brorsorna och några kompisar i ängsjö och åkte pulka! Det var super kul men det vart lite kallt efter en stund.. Vi grillade korv, fikade och jag fota en massa bilder. Runt 1 tiden drog vi oss hemåt och nu sitter jag här och ska snart plugga massor med so.. Men vi seees!


//C.M.M

GOD NATT

Ja rubriken säger väl allt. GODNATT

Träningstips!

Hej! jag tänkte ge er ett tips på en smoothie som är nyttig och god. Om man nu vill träna eller få bort sockersuget så är det jätte bra att dricka, om man blir sugen på något!




Recept:
1 person
2dl Lättyoghurt naturell 0.5%
1/2 banan
1/2 dl bläbär- hallon
1 msk linfrö

//Charlotte

Måndag!

Hejsan Hoppsan!
Idag var det skola som vanligt vi hade mentorstid och 4lektioner plus lunch. Vi hade en jätte konstig vikarie idag, han var faktikt lite läskig. Efter skolan så följde jag med Carro till stallet. Vi fick lite bråttom hem när vi hade slutat, för vår lärare drog ut på tiden. Men just nu sitter jag och kollar på gamla bilder. Hittade just en bild på mig när jag var liten. Jag tar och bjuder på den bilden idag :)

//Charlotte


Till min lilla älskling!

Hejhej,
Nu har jag beställ lite nödvändiga saker till min kamera!
Det vart ett Motljusskydd - Gummi, Soft Focus Filter, Effektfilter 4x Star och ett Close-Up+1 Filter.
Dom kommer om några dagar så då kommer bloggen vara proppfull med många nya bilder! :D

//Caroline


Kärlek till dig.. <3

Tjänis!

Snart ska man träffa tönten! (Charlotte) vet ej vad vi ska hitta på då? Kanske ta en promenad och prata lite..
Vi kommer iallafall ha kul! Det har vi alltid tillsammans :D. Nu vet jag inte vad jag ska skriva har typ fått bloggtroka eller va man nu kallar det XD så kanske ska ta en lite bloggpause. Får tänka lite mer på det men innan jag avslutar detta inlägg så ska jag fråga er en liten sak! Tycker ni att det är snyggt när en tjej har magrutor?? :P Bye bye..

//C.M.M


Melodifestvalen!

Tjänis!
Är det bara jag som brukar kolla på melodifestivalen?. Det är en sak som hela familjen gör, ikväll 20.00 är det dags för melodifestivalen igen. Har faktikt längtat, så nyfiken som jag är har jag smyglyssnat lite på låtarna. Det lilla jag hörde verkade vara ganska bra, men det får vi se ikväll. Föresten imorgon så ska jag försöka bli blond igen pallar inte utväxten något mer, vi får se hur det blir. Tänkte sätta in massor med så slingor.


Pözz pözz //Charlotte


Vällingby!

Tjenare!

Idag åkte jag och min mamma till vällingby vid 10 tiden för vi ville inte åka dit när det är som mest folk. Tyvärr kunde inte Charlotte följa med för hon ville sova istället så slö som hon är!. Men jag kom hem med en tröja, en kofta, två kjolar, nässisär och en bok det var ett stor plus :D. Kan lägga in bilder på kläderna sen men batteriet är slut i kameran ): Ne nu ska jag inte sitta vid datan och slappa så seeees! :D

//Caroline

Förlåt!

Sorry för att jag inte har skrivit ett inlägg på länge men igår så skrev jag än sen så dampade min data och hela inlägget försvann.

Men nu så, Igentligen har jag väl inte så mkt att skriva. Idag skulle jag ha åkt till kista med Carro. Men hon stack till vällingby med sin mamma istället. Så jag får se vad jag ska göra idag. Förmodligen blir det väl att vara hemma och packa upp kläderna och ikväll så blir det väl lördagsmys med familjen tror jag :) Annars har jag väl inget speciellt att göra får se vad som händer. Men nu måste jag dra bye

//Charlotte

Pepparkaka..


Shoooo...

Idag var det första skoldagen efter resan och vi fick ett glatt välkomnande och många kramar :D och vi fick höra att vi hade missat mycket "drama" och skolarbete! Täänk liksom! BARA PÅ EN VECKA! Hahaha Det känns som om vi har varit borta i 1 år! Men med våra klass kan allt hända på 1 timme -.- .. Det kan både vara positivt och negativt. Nu vet jag inte var jag ska skriva :$ så jag säger hej då och sova gott! :D



//Caroline


Allt har sitt slut...


Jaha.. Då var man hemma igen. Asså resan har varit underbar och vi har fått lära känna flera underbara personer. Det är bara att allt har sitt slut.. Men minnen finns alltid kvar. Tänkte berätta litte kort vad som har hänt och gjorts. Det började med att vi vart hämntade av en buss som körde oss till Paradise lago taurito (Hotellet) och vi checkade in, fixade oss lite sen gick vi ner till resturangen och åt och det var faktiskt inte så mycket mer att berätta om ankomsten men under veckan har vi ätit massor med mat, badat, solat, skrattat och det finns mycket mer men det skulle bli ett suuuppperrrr långt inlägg då hahah. Men nu ska jag försöka sova för vårat plan som vi skulle åka med vart försenat i ca 10 timmar så är jätte trött nu efter allt men bara så ni vet så är det här en oförglömlig resa!

  

//C.M.M

RSS 2.0